Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Kundeanmeldelser

/Kundeanmeldelser

Tim Bevers

Som ejer af flere onlinebutikker for sportsartikler som f.eks. Hockeygear.eu Clonable er uundværlig for mig. Det giver mig mulighed for at udvide mit marked på ingen tid! Jeg vil anbefale den til alle, der f.eks. ønsker at udvide til Belgien. Vores naboer i syd kan også uden større besvær bestille hos mig. Vi er derfor også begyndt at tilbyde andre websteder, f.eks. om målmandshandsker, judodragter og sportssko . Og vi klonede vores spanske hockeywebshop til en argentinsk version. Sidstnævnte har allerede flere besøgende end den spanske version. Fantastisk!

Niek van der Rijt

Takket være Clonable har min online shop i Plotters krydset endnu en grænse. Fra nu af kan jeg modtage ordrer fra Belgien uden problemer. Meget tilfreds, ville gøre det igen.

Kenny Kroes

I to år har vi nu arbejdet sammen med Clonable om oversættelse af vores nederlandsksprogede webshop for sportsartikler til udenlandske butikker. Vi er nu også aktive i Tyskland, Frankrig og Spanien. Efter en relativt kort periode er ordrerne fra de forskellige lande steget synligt uden at investere en masse energi og tid. Et must for ejere af webshops, der ønsker at arbejde på tværs af grænserne på en nem måde.

Disse virksomheder er gået forud for dig

Start nu med Clonable!

Få glæde af dette værktøj så hurtigt som muligt. Det er muligt at klone et websted og anvende lokalisering med lidt hjælp fra Clonable.
Se mulighederne.