🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

5 internationale linkbuilding-strategier til at forbedre din internationale SEO

I løbet af det seneste årti er international linkbuilding blevet en stadig vigtigere del af SEO. Efterhånden som internettet er blevet mere globaliseret, har virksomhederne været nødt til at tilpasse deres linkbuilding-strategier, så de tager højde for en bredere vifte af målmarkeder.

Der er en række forskellige tilgange, der kan anvendes, når det gælder international linkbuilding. Her er fem af de mest effektive strategier:

1. Identificere internationale forbindelsesmuligheder

Et af de første skridt i enhver strategi for international linkbuilding er at identificere mulighederne for links fra andre lande. Dette kan gøres ved at foretage en link audit af din eksisterende backlinkprofil og kigge efter udenlandske links fra andre lande.

Du kan også bruge et værktøj som Moz's Open Site Explorer til at undersøge dine konkurrenters backlinkprofiler. Det kan give dig en idé om, hvilke udenlandske websteder der linker til dem, og om der er mulighed for at få links fra de samme kilder.

2. Opret internationale landingssider

Hvis du ønsker at målrette dine linkbuilding-aktiviteter mod udenlandske markeder, er det vigtigt at have en webtilstedeværelse i de pågældende lande. Det kan du gøre ved at oprette internationale landingssider på dit websted.

Disse sider skal optimeres til målmarkedet med lokale søgeordsundersøgelser og tekstforfatning, der appellerer til målgruppens kulturelle normer. Det er også vigtigt at sørge for, at siderne er korrekt linket fra navigationen på dit websted, så de kan findes af søgemaskiner og potentielle besøgende.

3. Udvikling af partnerskaber med internationale websteder

En af de bedste måder at få links fra udenlandske websteder på er at udvikle partnerskaber med websteder, der allerede er populære på disse markeder. Det kan gøres ved at gæsteblogge, samarbejde om infografikker eller andre former for indhold eller ved at henvende dig til webmasterne på relevante websteder og spørge, om de vil være interesserede i at linke til dit websted.

4. Brug internationale kataloger og ressourcesider

En anden god måde at få links fra udenlandske websteder på er at indsende dit websted til internationale kataloger og ressourcesider. Det kan være en tidskrævende proces, men det er ofte det hele værd at få links af høj kvalitet fra websteder, der er relevante for din virksomhed.

5. Deltagelse i internationale fora og fællesskaber

Deltagelse i internationale fora og onlinefællesskaber er en god måde at opbygge relationer med potentielle linkkilder fra andre lande. Det kan også hjælpe dig med at få dit websted ud til et bredere publikum og få værdifuld feedback på dine produkter eller tjenester.

Når det drejer sig om international linkbuilding, er der en række forskellige strategier, der kan anvendes. Dette er blot nogle af de mest effektive. Ved at anvende en blanding af disse strategier kan du begynde at opbygge en stærk backlink-profil fra udenlandske websteder og dermed udvide din virksomhed.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: