🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

6 grunde til, at du bør oversætte dit websted til tysk

Efterhånden som verden bliver mere og mere forbundet, er virksomheder nødt til at tilpasse sig for at komme i kontakt med nye markeder og undgå at blive udkonkurreret på hjemmemarkedet. En måde at gøre det på er at oversætte din hjemmeside til forskellige sprog. Tysk tales af mere end 120 millioner mennesker på verdensplan og er det officielle sprog i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Her er 6 grunde til, at du bør oversætte dit websted til tysk:

1. Tiltrække tysktalende kunder

Hvis du vil nå ud til tysksprogede kunder, skal du have et websted på deres sprog. En undersøgelse foretaget af Common Sense Advisory viste, at 75 % af forbrugerne er mere tilbøjelige til at købe et produkt, hvis der findes oplysninger om det på deres modersmål.

2. Udvid din globale rækkevidde

Ved at oversætte dit websted til tysk kan du nå ud til et større globalt publikum. Det kan hjælpe dig med at udvide din virksomhed og nå nye markeder.

2. Udvid din globale rækkevidde

Ved at oversætte dit websted til tysk kan du nå ud til et større globalt publikum. Det kan hjælpe dig med at udvide din virksomhed og nå nye markeder.

3. Forbedre din søgemaskineoptimering

Hvis du vil have dit website til at ligge godt i de tyske søgemaskiner, skal du have tysk indhold. Det skyldes, at søgemaskinerne bruger et websteds sprog til at afgøre dets relevans for brugerne.

4. Skab et mere professionelt image

At have et websted på flere sprog viser, at du er en professionel og global virksomhed. Det kan være med til at forbedre dit image og dit omdømme.

5. Forbedre kundetilfredsheden

Ved at oversætte dit websted til dine kunders modersmål sikrer du, at de oplysninger, du giver, bliver bedre forstået. Dette kan føre til større tilfredshed og loyalitet blandt dine kunder. Hvis folk forstår de oplysninger, de modtager på et sprog, de taler, vil de føle sig mere engagerede i din virksomhed og dine tilbud. De vil føle sig mere trygge ved at stille spørgsmål og løse problemer, fordi de forstår sproget på webstedet. Dette vil også få dem til at føle sig mere engageret i din virksomhed, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at komme tilbage efter flere produkter eller tjenester. Dette kan føre til større tilfredshed og loyalitet blandt dine kunder

6. Reducere støtteomkostningerne

Ved at oversætte dit websted til tysk kan du reducere dine supportomkostninger. Det skyldes, at du kan hjælpe dine kunder mere effektivt, hvis dit websted er på deres modersmål. Desuden vil kunderne føle sig mere trygge ved at stille spørgsmål og løse problemer, hvis de forstår sproget på webstedet. Ved at oversætte webstedet til tysk øger du også chancerne for, at tyske kunder køber dine produkter eller tjenester, da de føler sig mere engagerede i din virksomhed og dine tilbud. Dette kan føre til øget salg og større kundetilfredshed.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: