🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

E-handel i Spanien

Vil du erobre det spanske marked? I 2021 vil hele 29% af e-handlen i Spanien være et køb fra udlandet. Grund nok til at bringe din webshop eller hjemmeside til Spanien. Med 35 millioner online-shoppere og over 46 millioner indbyggere er den spanske e-handelssektor lovende. Antallet af spanske online-shoppere forventes at fortsætte med at vokse i de kommende år. Men antallet af udbydere er stadig meget lavt sammenlignet med lande som Holland og Tyskland. Så dette giver helt sikkert muligheder for hollandske iværksættere, nu er det rigtige tidspunkt at træde ind! Med Clonable er din spanske webshop eller spanske hjemmeside lavet på ingen tid.

Top 3 over udenlandske online-køb:
  1. Kina

  2. Det Forenede Kongerige

  3. Tyskland

De 3 største produktkategorier:
  1. Beklædning og sko (36%)

  2. Elektronik (30%)

  3. Skønhed og sundhed (17%)

Top 3 over foretrukne betalingsmetoder:
  1. Digital tegnebog (Paypal, Allpay; 37%)

  2. Betalingskort (29%)

  3. Kreditkort (24%)

Tal: Grænseoverskridende undersøgelse af e-handelskunder udført af International Postal Cooperation (IPC)

Emballage

For spanske kunder er emballagen vigtig, den skal helst være genanvendelig, og leveringen skal også være bæredygtig. Der er også en ekstra streng emballagelov i Spanien. Du skal overholde denne lov, når du sælger emballerede produkter via din spanske webshop til spanske forbrugere. Du skal registrere dig som virksomhed fra det første gram emballage, du markedsfører i Spanien. Du registrerer dig hos den spanske ansvarlige organisation Ecoembes. Hjemmesiden er kun tilgængelig på spansk. Efter registreringen skal du sætte Det Grønne Punkt, eller The Green Dot, på din emballage. Det viser, at emballagen er genanvendt.

Hvert år skal du oplyse, hvor meget emballage der var i dine produkter. Du bør derfor føre en fortegnelse over det samlede antal pakker, du har solgt i Spanien siden din registrering. Manglende overholdelse af denne lov kan medføre en bøde.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: