🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Hvorfor er det vigtigt at oversætte billeder på et flersproget websted?

Det er ingen hemmelighed, at billeder er en vigtig del af internettet. Faktisk har undersøgelser vist, at artikler med billeder deles mere end artikler uden billeder. Og selv om det er vigtigt at have gode billeder på dit websted uanset sprog, er det især vigtigt at have veloversatte billeder, hvis dit websted er flersproget.

Hvordan billeder bidrager til branding af dit websted

Dit logo er sandsynligvis en af de første ting, som de besøgende på dit websted ser, så det er vigtigt, at det er godt overført. Det samme gælder for andre billeder, der er vigtige for dit brand, f.eks. produktbilleder.

Hvordan billeder hjælper dig med at appellere til et internationalt publikum

Hvis du f.eks. sælger produkter, er det vigtigt at have oversatte produktbilleder, så potentielle kunder fra hele verden kan se, hvad du sælger. Og selv hvis du ikke sælger noget, kan billeder stadig være en god måde at appellere til et globalt publikum på ved at vise dem noget, der er relevant for deres kultur eller interesser.

5 tips til oversættelse af billeder til et websted.

  1. Sørg for at forstå billedets kontekst, før du begynder at oversætte. Dette kan være med til at sikre, at oversættelsen er præcis og giver samme budskab som det originale billede.
  2. Brug professionelle oversættelsestjenester eller oversættere for at sikre, at oversættelsen er nøjagtig. Dette er især vigtigt, hvis billedet indeholder komplekse eller tekniske oplysninger.
  3. Sørg for at tage højde for eventuelle kulturelle forskelle mellem originalsproget og målsproget. Nogle billeder kan indeholde symboler eller referencer, som kun har betydning i en bestemt kultur.
  4. Kontroller oversættelsen for stave- og grammatikfejl, inden du offentliggør billedet på dit websted.
  5. Hvis billedet indeholder tekst, kan du overveje at erstatte teksten i billedet med tekst, der er oversat, i stedet for at oversætte billedet. Dette kan bidrage til at forbedre læsbarheden og sikre, at teksten er tydelig på alle enheder.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: