🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Hvorfor overveje mindre sprog i din grænseoverskridende strategi?

Som en europæisk virksomhed, der ønsker at ekspandere på tværs af grænserne, er det vigtigt at overveje at ekspandere til andre markeder end blot de mest talte sprog i Europa, såsom Engelsk, Spansk, Tysk, fransk og italiensk. Selvom disse sprog traditionelt ses som de mest praktiske valg til oversættelse, er der mange andre muligheder og fordele ved at ekspandere til andre markeder. Mindre sprog virker måske mindre attraktive i starten, men du kan virkelig drage fordel af dem. Men hvordan? Det forklarer vi nærmere i denne artikel.

Konkurrence

En grund til at overveje at ekspandere til andre markeder er, at der kan være mindre konkurrence i disse regioner. Ved at gå ind på et marked, hvor der er færre konkurrenter, kan en virksomhed differentiere sig og få en konkurrencefordel. Det kan især være vigtigt for nichevirksomheder, der leder efter nye muligheder og måder at udvide deres forretning på. For mindre virksomheder kan det virke som en udfordring i starten, fordi det også indebærer nogle ekstra omkostninger, men det er det hele værd i sidste ende.

SEO

En anden grund til at overveje at udvide til andre markeder er potentialet for bedre søgemaskineoptimering (SEO). Ved at oversætte et websted til mindre udbredte sprog kan en virksomhed målrette specifikke søgeord og sætninger, der er mindre konkurrencedygtige, men stadig relevante for deres målgruppe. Dette kan forbedre synligheden af webstedet og skabe mere trafik til webstedet.

Omkostninger

Desuden kan en udvidelse til andre markeder også resultere i lavere omkostninger til søgemaskineannoncering (SEA). På markeder, hvor konkurrencen om søgeord og sætninger er mindre, kan omkostningerne ved at byde på disse udtryk også være lavere. Dette kan hjælpe en virksomhed med at spare penge på reklamer og kan forbedre afkastet af deres markedsføringsindsats (ROI).

Clonable

Tidligere har virksomheder af praktiske årsager måske valgt kun at oversætte deres websteder til de mest udbredte sprog i Europa. Omkostningerne til oversættelse og vedligeholdelse af websites var ofte høje, og virksomhederne skulle være sikre på, at deres indsats ville give et tilstrækkeligt afkast til at retfærdiggøre investeringen. Men med fremkomsten af værktøjer som Clonable, der kan kopiere, oversætte og vedligeholde et websted meget hurtigt og effektivt på mere end 25 sprog, er disse praktiske grunde ikke længere så relevante.

Kort sagt er det vigtigt, at man som europæisk virksomhed, der ønsker at arbejde på tværs af grænserne, overvejer at udvide til markeder, der ikke kun omfatter de mest udbredte sprog i Europa. Der er mange muligheder og fordele ved at ekspandere til andre markeder, herunder mindre konkurrence, bedre SEO-muligheder og lavere SEA-omkostninger. Ved hjælp af værktøjer som Clonable kan virksomheder nemt og effektivt udvide deres rækkevidde og udvikle deres forretning på nye og spændende måder.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: