🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Hvorfor udvide dit websted eller din webshop til udlandet?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal ekspandere til udlandet med din hjemmeside? I dette blogindlæg kan du læse om de mange fordele, der kan være ved at ekspandere. Med et stadigt voksende internationalt e-handelsmarked er der mange muligheder for hollandske webshops, da europæerne køber mere og mere grænseoverskridende.

Før man træffer sit valg, er det vigtigt at forstå udenlandske kunders købsadfærd. PostNL deltager hvert år i undersøgelsen Crossborder e-commerce shopper survey, som gennemføres af International Postal Cooperation (IPC). Herfra kommer der interessante tal om den europæiske online-shopper. 13% af de besøgende på hollandske webshops kommer fra udlandet. Denne vækst forventes at fortsætte: Om 10 år vil love og regler være meget mere harmoniserede og fokuserede på grænseoverskridende handel, hvilket gør det endnu nemmere og hurtigere at bestille noget i udlandet. Det er derfor absolut værd at tage skridtet til at sælge til udlandet med din webshop. Det kan selvfølgelig gøres ved at hyre en oversætter, få alt dit indhold oversat, placere det på et nyoprettet site og oversætte det, hver gang der tilføjes nyt indhold. Clonable tilbyder dog en billigere og hurtigere måde!

Fordele ved Clonable

Ved at klone et websted med Clonable kan du komme ind på det internationale marked på ingen tid. I stedet for at ansætte en oversætter, oversætte alt dit indhold og oprette et nyt websted, får du med Clonable et nyt, oversat websted på få minutter. Hvad er betydningen af et oversat websted på Clonable?

  • Forbrugerne foretrækker at handle på deres eget sprog
  • Du kan give kunder fra alle lande en fantastisk skræddersyet kundeoplevelse
  • Du vil få mulighed for at markedsføre dine produkter på et bredere internationalt marked
  • Du bliver bedre fundet i søgemaskinerne(SEO)
  • Mere effektive kampagner og reklamer i udlandet

Du kommer ikke i mål ved bare at klone din hjemmeside. Der er vigtige ting at overveje. Alene i EU er der 27 lande: alle med deres egne regler og præferencer. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i det land, man ønsker at nå ud til. Hvilke betalingsmetoder foretrækkes? Hvad foretrækkes med hensyn til levering? Læs om de forskellige lande, og hvad du skal være opmærksom på HER .

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: