🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

ClonableOversæt min webshop med : din flersprogede min webshop på 5 minutter

Mijnwebwinkel er en populær hollandsk e-handelsplatform, der gør det nemt for brugerne at starte og administrere en onlinebutik.

Clonable For købmænd, der ønsker at skabe en flersproget webshop med Mywebwinkel, kan det være et værdifuldt værktøj. Clonable I denne artikel undersøger vi, hvordan man kan integrere med Mywebwinkel for at give flersproget funktionalitet.

 

Hvad er Clonable?

Clonable er et online internationaliseringsværktøj, der gør det nemt for brugerne at oprette og administrere flersprogede hjemmesider. Clonable Ved hjælp af Mijnwebwinkel kan brugerne klone og oversætte deres webshop til forskellige sprog, samtidig med at de bevarer det oprindelige layout og den oprindelige funktionalitet.

Clonable Fordele for brugere af MyWebstore:


Fleksibel prissætning:
Clonable Tilbyder fleksible prisindstillinger baseret på antallet af sprog og antallet af produkter, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning for MyWebstore-brugere af forskellig størrelse.

Brugervenlighed:
Clonable Tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder maskinoversættelse, SEO-optimering, korrekturlæsning, XML-feeds og sprogvælgere, der kan tilpasses. Clonable Gør det desuden muligt at tilføje brugerdefinerede oversættelser og automatisk synkronisere indhold mellem sprog, hvilket gør det til en alsidig løsning til flersprogede MyWebstore-websteder.

Omfattende funktionalitet:
Clonable Tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder maskinoversættelse, SEO-optimering, korrekturlæsning, XML-feeds (specifikt til webshops og unikt for oversættelsesværktøjer) og sprogvælgere, der kan tilpasses. Derudover giver Clonable mulighed for at tilføje tilpassede oversættelser og automatisk synkronisere indhold mellem sprog, hvilket gør det til en alsidig løsning til flersprogede PrestaShop-websteder.

Support og opdateringer:
Clonable opdateres regelmæssigt og giver fremragende kundesupport, herunder detaljeret dokumentation og hurtige svartider på spørgsmål og problemer. MyWebstore-brugere kan regne med skræddersyet support og hjælp til specifikke spørgsmål eller krav.

Gratis 14-dages prøveperiode:
Brugere kan prøve Clonable gratis i 14 dage, hvor de kan oprette og bruge en klon uden omkostninger. I denne prøveperiode kan et begrænset antal produkter oversættes, så brugerne kan opleve funktionaliteten af Clonable, før de abonnerer.

Clonable Sådan bruger du My Web Store :

Opret en Clonable-konto:
Før brugerne kan bruge Clonable, skal de oprette en konto ved at indtaste deres navn, e-mailadresse og adgangskode. Efter registreringen bliver de automatisk logget ind på Clonable-dashboardet.

Konfigurer din klon:
Efter at have logget ind kan MyWebstore-brugere straks begynde at oprette deres første klon. De kan vælge det ønskede sprog, klonens placering og andre indstillinger, før de begynder at oversætte.

Tilpas din hjemmeside:
Brug Clonable-grænsefladen til at personliggøre webshoppen på forskellige sprog. Brugere kan justere oversættelser efter behov for præcis visning.

Kompatibilitet MyWebstore Clonable

ClonableI næsten alle tilfælde fungerer Mijnwebwinkel 100% med . Hvis du indlæser dynamiske elementer fra eksterne hjemmesider, er det ikke sikkert, at alt fungerer med det samme. I nogle tilfælde kan vi hjælpe med dette, men også i nogle tilfælde ikke. Vil du være sikker? Så prøv det bare. Opret en gratis konto, og test, om demo-url'en fungerer korrekt. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os.

Konklusion:

Clonable tilbyder MijnWebwinkel-brugere en kraftfuld og fleksibel løsning til oprettelse af flersprogede webshops. Med sin omfattende funktionalitet, brugervenlige grænseflade og fleksible prisindstillinger gør Clonable det muligt for MijnWebwinkel-brugere at oprette og administrere flersprogede webshops hurtigt og nemt. Med Clonable kan MijnWebwinkel-brugere øge deres rækkevidde og appellere til deres publikum ved at gøre deres webshop tilgængelig på flere sprog.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: