🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Typo 3-oversættelse med Clonable: din flersprogede Typo3-hjemmeside på 5 minutter

TYPO3 er et kraftfuldt content management-system, der bruges af mange organisationer verden over på grund af dets omfattende funktionalitet og fleksibilitet. Det har omkring 3

For brugere, der ønsker at skabe en flersproget hjemmeside med TYPO3, kan Clonable være et værdifuldt værktøj. I denne artikel undersøger vi, hvordan Clonable kan integreres med TYPO3 for at give flersproget funktionalitet.

Hvad er Clonable?

Clonable er et online internationaliseringsværktøj, der gør det nemt for brugerne at oprette og administrere flersprogede hjemmesider. Ved hjælp af Clonable kan TYPO3-brugere klone og oversætte deres hjemmeside til forskellige sprog, samtidig med at de bevarer det oprindelige layout og funktionalitet.

Fordele ved Clonable for TYPO3-brugere:


Fleksibel prisfastsættelse:
Clonable Tilbyder fleksible prismuligheder baseret på antallet af sprog og antallet af websider, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning for TYPO3-brugere af forskellig størrelse.

Brugervenlighed:
Clonable tilbyder en intuitiv brugerflade og omfattende dokumentation, så TYPO3-brugere hurtigt kan komme i gang med at oversætte deres hjemmeside uden at skulle have en masse teknisk viden.

Omfattende funktionalitet:
Clonable Tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder maskinoversættelse, SEO-optimering, korrekturlæsning, XML-feeds og sprogvælgere, der kan tilpasses. Derudover giver Clonable mulighed for at tilføje tilpassede oversættelser og automatisk synkronisere indhold mellem sprog, hvilket gør det til en alsidig løsning til flersprogede TYPO3-websites.

Support og opdateringer:
Clonable opdateres regelmæssigt og giver fremragende kundesupport, herunder detaljeret dokumentation og hurtige svartider på spørgsmål og problemer. TYPO3-brugere kan regne med tilpasningssupport og hjælp til specifikke spørgsmål eller krav.

Gratis 14-dages prøveperiode:
Brugere kan prøve Clonable gratis i 14 dage, hvor de kan oprette og bruge en klon uden omkostninger. I denne prøveperiode kan et begrænset antal sider oversættes, så brugerne kan opleve Clonable 's funktionalitet, før de abonnerer.

Sådan bruger du Clonable med TYPO3:

Opret en Clonable-konto:
Før brugerne kan bruge Clonable, skal de oprette en konto ved at indtaste deres navn, e-mailadresse og adgangskode. Efter registreringen bliver de automatisk logget ind på Clonable-dashboardet.

Konfigurer din klon:
Efter at have logget ind kan TYPO3-brugere straks begynde at oprette deres første klon. De kan vælge det ønskede sprog, klonens placering og andre indstillinger, før de begynder at oversætte.

Tilpas din hjemmeside:
Brug Clonable-grænsefladen til at personliggøre webshoppen på forskellige sprog. Brugere kan justere oversættelser efter behov for præcis visning.

TYPO3 kompatibilitet - Clonable

I næsten alle tilfælde fungerer TYPO3 100% med Clonable. Hvis du indlæser dynamiske elementer fra eksterne hjemmesider, er det ikke sikkert, at alt fungerer med det samme. I nogle tilfælde kan vi hjælpe med dette, men også i nogle tilfælde ikke. Vil du være sikker? Så skal du bare prøve det. Opret en gratis konto, og test, om demo-url'en fungerer korrekt. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os.

Konklusion:

Clonable tilbyder TYPO3-brugere en kraftfuld og fleksibel løsning til at skabe flersprogede hjemmesider. Med sin omfattende funktionalitet, brugervenlige grænseflade og fleksible prismuligheder gør Clonable det muligt for TYPO3-brugere at oprette og administrere flersprogede hjemmesider hurtigt og nemt. Med Clonable kan TYPO3-brugere udvide deres rækkevidde og appellere til deres publikum ved at gøre deres hjemmeside tilgængelig på flere sprog.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: