🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Schweiz og e-handel: hvorfor oversættelser spiller en stor rolle i Schweiz

Schweiz er et lille land med fire officielle sprog, hvilket gør det til et unikt og udfordrende marked for e-handel. I de seneste år er den schweiziske e-handel vokset betydeligt, og onlinesalget forventes at overstige 13 milliarder schweizerfranc i 2022.

Kunde

Oversættelsernes betydning i den schweiziske e-handel kan ikke overvurderes. De hjælper ikke kun virksomheder med at nå ud til et bredere publikum, men de hjælper også med at opbygge tillid og troværdighed hos kunderne. Kunderne er mere tilbøjelige til at købe fra en virksomhed, der giver information på deres eget sprog, da det viser, at virksomheden værdsætter deres behov og er villig til at gøre en ekstra indsats for at give dem en personlig oplevelse.

Sprog

En af de største udfordringer for e-handelsvirksomheder, der opererer i Schweiz, er behovet for at tilbyde indhold på flere sprog. Med en befolkning på lidt over 8 millioner har Schweiz fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og romansk. Det betyder, at e-handelsvirksomheder er nødt til at tilbyde deres hjemmesider, produktbeskrivelser og andet indhold på flere sprog for at nå ud til hele det schweiziske marked. Det er her, en god oversættelse kommer ind i billedet. Clonable kan hjælpe. Vi kan oversætte siden for dine kunder, så du slipper for kunder, der ikke forstår dine hjemmesider.

SEO

Desuden kan indhold på flere sprog være med til at forbedre søgemaskineoptimeringen(SEO) og øge en virksomheds synlighed online. Søgemaskiner som Google foretrækker hjemmesider, der tilbyder indhold på flere sprog, da det indikerer, at siden er relevant for et bredere publikum. Det kan være med til at skabe mere trafik til en virksomheds hjemmeside og i sidste ende føre til mere salg.

Kort sagt er det schweiziske e-handelsmiljø unikt og udfordrende på grund af landets flersprogede befolkning. Det er vigtigt for e-handelsvirksomheder, der opererer i Schweiz, at tilbyde indhold på flere sprog, da det hjælper med at nå ud til et bredere publikum, skabe tillid hos kunderne og forbedre SEO.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: