Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-handel i Spanien

E-handel i Spanien

Vil du erobre det spanske marked? I 2021 vil ikke mindre end 29 % af e-handlen i Spanien være køb fra udlandet. Det er grund nok til at få din webshop eller dit websted til Spanien. Med 35 millioner online-shoppere og over 46 millioner indbyggere er den spanske e-handelssektor meget lovende. Det forventes, at antallet af spanske onlinekøbere vil fortsætte med at vokse i de kommende år. Antallet af leverandører er dog stadig meget lavt sammenlignet med lande som Nederlandene og Tyskland. Dette giver helt sikkert muligheder for hollandske iværksættere, og det er nu det rigtige tidspunkt at gå ind! Med Clonable er din spanske webshop eller spanske hjemmeside lavet på ingen tid.

Top 3 over udenlandske online-køb:

  1. Kina
  2. Det Forenede Kongerige
  3. Tyskland

De 3 største produktkategorier:

  1. Beklædning og sko (36%)
  2. Elektronik (30%)
  3. Skønhed og sundhed (17%)

Top 3 over foretrukne betalingsmetoder:

  1. Digital tegnebog (Paypal, Allpay; 37%)
  2. Betalingskort (29%)
  3. Kreditkort (24%)

Tallene: Undersøgelse af e-handelskøbere på tværs af grænserne foretaget af International Postal Cooperation (IPC)

Emballage

Emballage er vigtig for spanske kunder; den skal helst være genanvendelig, og leveringen skal også være bæredygtig. Desuden er der en ekstra streng emballagelov i Spanien. Du skal overholde denne lov, når du sælger emballerede produkter via din spanske onlinebutik til spanske forbrugere. Du skal registrere dig fra det første gram emballagemateriale, som du bringer på markedet i Spanien. Du registrerer dig hos den ansvarlige spanske organisation Ecoembes. Webstedet findes kun på spansk. Efter din registrering skal du sætte Det Grønne Punkt på din emballage. På den måde viser du, at emballagen er genanvendt.

Hvert år skal du oplyse, hvor meget emballage der var i dine produkter. Du bør derfor føre en fortegnelse over det samlede antal pakker, du har solgt i Spanien siden din registrering. Manglende overholdelse af denne lov kan medføre en bøde.

Den spanske kunde:

92 % bruger track & trace
88 % ønsker at få deres pakker leveret hjem til deres hjem
76 % mener, at emballage bør kunne genbruges
61 % foretrækker bæredygtig levering
37 % forventer at købe mere fra nabolande i fremtiden