Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

E-handel i Tyskland

E-handel i Tyskland

Ønsker du at erobre det tyske marked med din online shop? Tyskerne er blandt de største online-købere i Europa. Med over 83 millioner indbyggere er e-handelen i Tyskland næsten fem gange så stor som i Nederlandene, og den samlede e-handelsomsætning er to gange så stor. I 2021 vil 12 % af e-handlen i Tyskland være køb fra udlandet. Det er grund nok til at undersøge, om din webshop også vil blive en succes på tysk. Hvis du laver en webshop, skal du sørge for, at alle de nødvendige oplysninger kan findes på dit websted. Den tyske kunde vil vide alt om regler, returmuligheder og betingelser, før han/hun foretager et onlinekøb. Han foretrækker også kvalitet og referencer frem for en billig pris. Derfor skal du tilpasse dine søgeord til dette. Med hjælp fra Clonable er det nemt at oprette en tysk webshop eller hjemmeside.

Top 3 over udenlandske online-køb:

  1. Kina
  2. Det Forenede Kongerige
  3. Østrig

De 3 største produktkategorier:

  1. Tøj og sko (30%)
  2. Hjem og have (15%)
  3. Sport og hobbyer (14%)

Top 3 over foretrukne betalingsmetoder:

  1. Digital tegnebog (Paypal, Allpay; 52%)
  2. Kreditkort (16%)
  3. På konto (13%)

Tallene: Undersøgelse af e-handelskøbere på tværs af grænserne foretaget af International Postal Cooperation (IPC)

Pålidelighed og privatliv

Tyskerne lægger stor vægt på pålidelighed og godkendelsesmærker. Med et godkendelsesstempel viser du, at en uafhængig institution har godkendt din webshop, og du øger chancerne for, at den tyske kunde køber den. Derfor er det bestemt klogt at ansøge om et trustmark, når man oversætter et websted til tysk. Disse tyske butiksvaremærker er de mest almindelige:

Privatlivet på nettet er også meget vigtigt i Tyskland. Den tyske lovgivning om beskyttelse af privatlivets fred, impressum (Impressum), tekstforfatning, databeskyttelse og datalagring er meget strengere end i Nederlandene. En Datenschutzerklärung er også obligatorisk, hvis du behandler personoplysninger på dit websted. Her står der f.eks. hvordan og hvorfor du indsamler kundedata. Du angiver også, hvordan din kunde kan afmelde sig fra f.eks. et nyhedsbrev. Vis denne erklæring synligt på din webshop, f.eks. øverst eller nederst på din hjemmeside.

Den tyske kunde:

92 % ønsker at få deres pakker leveret hjem til deres hjem
82 % bruger track & trace
67 % mener, at emballage bør kunne genbruges
41 % foretrækker en bæredygtig levering
26 % forventer at købe mere fra nabolande i fremtiden