Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Hvorfor udvide dit websted eller din webshop til udlandet?

Hvorfor udvide dit websted eller din webshop til udlandet?

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at udvide dit websted til udlandet? I dette blogindlæg kan du læse om de mange fordele, som ekspansion kan tilbyde. Med et stadigt voksende internationalt e-handelsmarked er der mange muligheder for hollandske webshops, fordi europæerne i stigende grad køber på tværs af grænserne.

Før du træffer dit valg, er det vigtigt at forstå de udenlandske kunders købsadfærd. PostNL deltager hvert år i den grænseoverskridende e-handelsundersøgelse , dergennemføres afInternational Postal Cooperation (IPC). Denne undersøgelse giver interessante tal om den europæiske online-shopper. 13 % af de besøgende på nederlandske webshops kommer fra udlandet. Denne vækst forventes at fortsætte: om 10 år vil love og regler være langt mere harmoniserede og fokuseret på grænseoverskridende forretninger, hvilket vil gøre det endnu nemmere og hurtigere at bestille i udlandet. Det er derfor absolut værd at tage skridtet til at sælge i udlandet med din webshop. Det kan selvfølgelig gøres ved at hyre en oversætter, oversætte alt dit indhold, placere det på et nyoprettet websted og oversætte det igen, hver gang der tilføjes nyt indhold. Clonable tilbyder dog en billigere og hurtigere måde!

foretager onlinekøb i udlandet på grund af lavere priser

Fordele ved Clonable

Ved at klone et websted med Clonable kan du komme ind på det internationale marked på ingen tid. I stedet for at ansætte en oversætter, oversætte alt dit indhold og oprette et nyt websted, får du med Clonable et nyt, oversat websted på få minutter. Hvad er betydningen af et oversat websted på Clonable?

  • Forbrugerne foretrækker at handle på deres eget sprog
  • Du kan give kunder fra alle lande en fantastisk skræddersyet kundeoplevelse
  • Du vil få mulighed for at markedsføre dine produkter på et bredere internationalt marked
  • Du bliver bedre fundet i søgemaskinerne (SEO)
  • Mere effektive kampagner og reklamer i udlandet

Det er ikke nok blot at klone dit websted. Der er vigtige ting at tage hensyn til. Der er 27 lande alene i EU, og hvert land har sine egne regler og præferencer. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det land, du ønsker at rejse til. Hvilke betalingsmetoder foretrækker du? Hvad foretrækker du med hensyn til levering? Læs HER om forskellige lande, og hvad man skal være opmærksom på.