Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Case: ippontime.nl

Webshop Belgien - klon wordpress hjemmeside - juster indstillinger checkout

Case: ippontime.nl

Ippontime.nl er en hollandsk webshop for judoudstyr såsom judouniformer, judoremme, tasker osv. Judo er en relativt lille sport i Belgien. Ippontime.nl har relativt høje positioner i søgemaskinen i Holland. I Belgien scorede webshoppen derimod næsten ikke. Clonable.dk oprettede dette websted som en af de første testcases i midten af 2019.

Efter kloning af Ippontime.nl fik den belgiske variant de samme eller endda højere søgemaskinepositioner i Belgien sammenlignet med Holland inden for 3 måneder.

Grafen til højre viser, at webshoppen blev klonet i august. Det tog så et stykke tid, før Google fandt webstedet korrekt. Men da det først skete, steg søgeordenes positioner hurtigt. Og der kom ekstra trafik ind uden alt for stor indsats.

Ippontime.be - judo nøgleord placeringer

Til venstre kan du se, hvordan de organiske placeringer i Google er nu. Selvfølgelig svinger positionerne en smule, men som du kan se på grafen ovenfor, forbliver positionerne ret stabile fra marts 2020. Nogle gange ryger "judodragt" op fra plads 3 til 1 eller omvendt, og så falder eller stiger den samlede søgemængde. Det er klart, at de "vigtige" termer omkring judoudstyr alle ligger i top 3.

Hvilke ændringer er der foretaget i Ippontime.be via Clonable?

  • Tilpas ord: f.eks. judoremme bliver til judobælter. Det giver straks en førsteplads i Belgien. Også fordi de nederlandske konkurrenter alle bruger det forkerte udtryk.
  • Tilpasning af logo
  • Tilpasning af Doofinder-scriptet: Der er blevet oprettet et erstatnings-script til den særlige eksterne søgemaskine.
  • Checkout: Land er automatisk indstillet til Belgien i stedet for Holland

Et år senere er de organiske resultater klart forbedret. Denne testcase er så interessant, fordi der faktisk ikke blev gjort noget ved SEO på det nederlandske websted på det tidspunkt. Antallet af besøgende i Belgien er til gengæld steget med 45 %. De belgiske e-handelsordrer steg også med en betydelig procentdel, hvilket viser nytten af Clonable.