Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Case: plotterwinkel.nl

Case: plotterwinkel.nl

Plotterwinkel.nl startede som en online butik for plottere. Der er tale om store printere til f.eks. byggefirmaer eller arkitekter. Disse printere kan nemt udskrive tegninger og skitser i a2- eller endda a0-størrelse. Plotterwinkel sælger også relaterede materialer som blæk, plotterpapir og foldemaskiner. I mellemtiden er webstedet plotterwinkel.nl blevet et meget besøgt websted med mange gode søgepositioner. Desværre var antallet af besøgende fra Belgien meget mindre.

I mellemtiden er antallet af besøgende pr. måned ikke mindre end 10 gange højere end tidligere.

Der fandtes en belgisk variant af webstedet, plotterwinkel.be, men den scorede dårligt. I slutningen af 2019 gik vi sammen med Plotterwinkel og forbedrede webstedet. Herefter blev det forbedrede sted klonet af Clonable, så det belgiske sted også ville stige. I grafen til højre kan du se, hvilken virkning dette har haft. Efter lidt over halvandet år var antallet af besøgende fra Belgien steget med mere end 10 gange. I mellemtiden er den belgiske variant også blevet et velbesøgt websted.

I oversigten til venstre kan du se de nuværende søgepositioner i Belgien. Plotterwinkel.be har mange høje søgepositioner i top 10 og endda i top 3 for nøgleord med store mængder. Selv om disse mængder er lavere end i Nederlandene, er der stadig mange besøgende. Du kan se, hvor ofte webstedet har søgeposition nummer 1, et fantastisk resultat!

Hvilke ændringer er der blevet foretaget på plotterwinkel.be på Clonable?

  • Vi har justeret logoet, som indeholdt ordene ".nl". Vi har fjernet dette for det belgiske websted, så der nu kun står "Plotterwinkel".
  • Kontakt: telefonnummeret er blevet ændret, kunderne i Belgien skal ringe til et andet nummer end kunderne i Nederlandene.
  • Checkout: Afsendelsesland er automatisk indstillet til Belgien i stedet for Holland

Den store fordel ved at bruge Clonable er, at efter at vi havde forbedret det nederlandske websted, skulle vi kun klone det. Herefter blev det belgiske websted forbedret enormt, uden at vi behøvede at foretage mange SEO-aktiviteter på det nederlandske websted. Dette er en af de store fordele ved Clonable.