Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Case: spiruella.com

Webshop Belgien - klon wordpress hjemmeside - juster indstillinger checkout

Case: spiruella.com

spiruella.nl er en webshop for superfoods, der tilbyder et bredt udvalg af pulvere, økologiske fødevarer og vitaminer og mineraler. Det hollandske websted, spiruella.nl, havde allerede mange besøgende fra Holland og havde høje placeringer i søgemaskinerne. Desværre var antallet af besøgende fra Belgien meget lavere. Derfor blev den belgiske klon, spiruella.be, oprettet i slutningen af 2019.

I øjeblikket får det belgiske websted næsten 5 gange så mange besøgende som det nederlandske websted fik fra Belgien før kloningen!

I grafen til højre kan du se væksten i trafikken på spiruella.be. Som du kan se, blev webshoppen klonet i slutningen af 2019. Herefter tager det altid et stykke tid, før Google opfanger webstedet korrekt. Men i øjeblikket får spiruella.be mere end 1000 besøgende om måneden. Det er næsten 5 gange så mange belgiske besøgende som det hollandske websted fik før kloningen!

Til venstre er de vigtigste søgeordspositioner. Der er et lille udsving, men webstedet har snesevis af søgepositioner i top 10, herunder nogle med en enorm søgemængde, såsom tumeric og baobab. Med sidstnævnte scorer det belgiske websted endda mange pladser højere end det nederlandske!

Hvilke ændringer er der blevet foretaget på spiruella.be på Clonable?

  • Vi har ændret logoet, som indeholdt ordene ".nl". Vi har fjernet dette for det belgiske websted
  • Checkout: Land er automatisk indstillet til Belgien i stedet for Holland
  • Checkout: betalingsmetode automatisk indstillet til Bancontact/Mistercash (foretrukket i Belgien frem for iDeal)

WordPress / WooCommerce kloning

Som du kan se i den øverste graf, begyndte den største vækst i november 2020. Det var på dette tidspunkt, at vi forbedrede spiruella.co.uk og spiruella.be. For spiruella.be havde dette en større effekt end for spiruella.co.uk, og i løbet af 3 måneder tredobledes antallet af besøgende på det belgiske websted! Dette viser endnu en gang, hvor værdifuldt det kan være at klone et websted.