Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Case: station7.com

Case: station7.com

Station 7 er en boligindretningsbutik med afdelinger i Druten og Wateringen samt en online-webshop. Indretningsbutikken sælger robuste, robuste og industrielle møbler samt læderstole, taburetter og sofaer. Den hollandske webshop havde klaret sig godt i et stykke tid, men antallet af belgiske besøgende var bagud. Derfor blev den belgiske version af webshoppen, station7.be, oprettet i slutningen af 2019.

I løbet af 1,5 år var antallet af belgiske besøgende mere end 10 gange højere end før klonen blev oprettet.

Til højre kan du se en graf over antallet af besøgende på det klonede websted. Det tog et stykke tid for Google at opfatte webstedet, men derefter har væksten været enorm. I løbet af 1,5 år var antallet af belgiske besøgende mere end 10 gange højere end før klonen blev oprettet.

Som du kan se i oversigten over søgeord til venstre, har den belgiske klon mange top 10-placeringer for store søgemængder, hvilket helt sikkert bidrager til antallet af besøgende pr. måned. Der er også mange top 10-placeringer med noget mindre søgemængder, men det er også vigtige termer at score på. Det er tydeligt, at webstedet scorer godt på vigtige generelle søgeord.

Hvilke ændringer er der foretaget i station7.be på Clonable?

  • En række ord blev oversat til flamsk, så stol blev oversat til seat, sofaer blev til saloner, hockers blev til poufs og showroom blev oversat til toonzaal. Dette sikrer, at den flamske gæst føler sig mere hjemme.
  • Forsendelse: På det belgiske websted står der "gratis forsendelse i Belgien"; på det nederlandske websted står der "... Nederlandene og Belgien".

Ud over at øge antallet af besøgende steg antallet af nederlandske besøgende på det nederlandske websted også kraftigt, efter at den belgiske klon blev oprettet. Alt dette uden at foretage for mange ændringer på det nederlandske websted. Så Clonable har gjort store fremskridt!