🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Tips og tricks til internationalisering

Nyttige blogs til flersprogede hjemmesider

Leder du efter pressemeddelelser om Clonable? Se vores oversigt her.
Nyttigt blogbillede
Sauna-pana.png
Tiltrække flere udenlandske besøgende som sauna eller wellnesscenter? Få din hjemmeside oversat
Oversættelser spiller en vigtig rolle i markedsføringen af sauna- og wellnesscentre, især når det gælder om at tiltrække udenlandske turister. En veloversat hjemmeside på de besøgendes modersmål giver et mere seriøst og professionelt indtryk, hvilket er afgørende for at tiltrække et internationalt publikum.
Slot.png
Hvorfor flersprogede hjemmesider er vigtige for slotte og historiske monumenter
I dag er en flersproget hjemmeside et must for slotte og historiske monumenter. Det gør disse smukke steder mere tilgængelige, forbedrer deres online synlighed, beriger den besøgendes oplevelse og hjælper med at dele vores kulturarv. Clonable Med .co.uk og det praktiske WordPress-plugin bliver det nemt og effektivt at oprette og administrere en flersproget hjemmeside.
scene.jpg
Hvordan flersprogede hjemmesider øger tilgængeligheden af sportsturneringer
For internationale sportsturneringer er en flersproget hjemmeside uundværlig. Det øger tilgængeligheden, forbedrer kommunikationen, øger synligheden og forbedrer fanoplevelsen. Clonable Med .nl kan du hurtigt og nemt tilpasse din hjemmeside og dit marketingindhold til forskellige målgrupper og dermed øge din marketingindsats.
Museum1.png
Hvordan oversættelser bidrager til museumsmarkedsføring
Bruger du oversættelser som museer? Det er en fantastisk måde at øge museernes rækkevidde og gennemslagskraft på. Især for små og mellemstore museer med begrænsede ressourcer og personale kan det virke udfordrende at bruge oversættelser effektivt.
klonbare-processer.jpg
Få din hjemmeside oversat eller gør det selv? Eller begge dele?
Oversættelse af en hjemmeside er et afgørende skridt for at nå ud til et større internationalt publikum. Men spørgsmålet er, om du skal outsource oversættelsesarbejdet eller håndtere det internt?
2899721.jpg
International markedsføring af byer: 10 tips
International bymarkedsføring er afgørende for byer, der ønsker at skille sig ud på den stadig mere konkurrenceprægede globale arena. Her er 10 strategier, som byer kan bruge til at køre effektive internationale city marketing-kampagner:
Forlystelsespark.png
Hvordan oversættelser bidrager til markedsføring af forlystelsesparker
Oversættelser spiller en vigtig rolle i markedsføringen af forlystelsesparker, især når det gælder om at tiltrække udenlandske turister. En veloversat hjemmeside på de besøgendes modersmål giver et mere seriøst og professionelt indtryk, hvilket er afgørende for at tiltrække et internationalt publikum.
3765669.jpg
Oversættelse af hjemmesider: Wordpress translation plugin fra Clonable
Clonable har lanceret et innovativt WordPress-plugin, der forenkler opgaven med at oversætte WP-hjemmesider betydeligt. Med dette plugin kan WordPress-brugere oprette og vedligeholde flersprogede hjemmesider hurtigt og effektivt.
4565246.jpg
Destinationsmarkedsføringsorganisationer: tips til markedsføring af turisme
Destination Marketing Organisations (DMO'er) spiller en afgørende rolle i at fremme turismen og tiltrække rejsende til deres destinationer. Her er nogle værdifulde tips til, hvordan DMO'er kan forbedre deres markedsføringsindsats:
drupal_cms.jpg
Oversættelse af Drupal-hjemmesider med Clonable: din flersprogede Drupal-side på 5 minutter
Ved hjælp af Clonable kan Drupal-brugere klone og oversætte deres hjemmeside til forskellige sprog, samtidig med at de beholder det oprindelige layout og funktionalitet.
joomla-cms.jpg
Oversættelse af Joomla-hjemmesider med Clonable: din flersprogede Joomla-side på 5 minutter
Ved at bruge Clonable kan Joomla-brugere klone og oversætte deres hjemmeside til forskellige sprog, samtidig med at de beholder det oprindelige layout og funktionalitet.
webflow-cms.jpg
Oversættelse af Webflow-hjemmesider med Clonable: din flersprogede Webflow-hjemmeside på 5 minutter
Ved hjælp af Clonable kan Webflow-brugere klone og oversætte deres hjemmeside til forskellige sprog, samtidig med at de bevarer det oprindelige layout og funktionalitet.
prestashop.jpg
Prestashop webshop oversættelse med Clonable: din flersprogede Prestashop hjemmeside på 5 minutter
For handlende, der ønsker at skabe en flersproget webshop med PrestaShop, kan Clonable være et værdifuldt værktøj. I denne artikel undersøger vi, hvordan Clonable kan integreres med PrestaShop for at give flersproget funktionalitet.
min-webbutik-cms.jpg
ClonableOversæt min webshop med : din flersprogede min webshop på 5 minutter
For handlende, der ønsker at skabe en flersproget webshop med MijnWebwinkel, kan Clonable være et værdifuldt værktøj. I denne artikel undersøger vi, hvordan Clonable kan integreres med MijnWebwinkel for at give flersproget funktionalitet.
ccv-shop-cms.jpg
CCV-shop oversat med Clonable: din flersprogede CCV-shop på 5 minutter
For handlende, der ønsker at skabe en flersproget webshop med CCV Shop, kan Clonable være et værdifuldt værktøj. I denne artikel undersøger vi, hvordan Clonable kan integreres med CCV Shop for at give flersproget funktionalitet.
typo3-cms.jpg
Typo 3-oversættelse med Clonable: din flersprogede Typo3-hjemmeside på 5 minutter
Clonable er et online internationaliseringsværktøj, der gør det nemt for brugerne at oprette og administrere flersprogede hjemmesider. Ved hjælp af Clonable kan TYPO3-brugere klone og oversætte deres hjemmeside til forskellige sprog, samtidig med at de bevarer det oprindelige layout og funktionalitet.
opencart-cms.jpg
OpenCart translate med Clonable: din flersprogede OpenCart-webshop på 5 minutter
For webshop-ejere, der ønsker at skabe en flersproget webshop med OpenCart, kan Clonable være et værdifuldt værktøj. I denne artikel undersøger vi, hvordan Clonable kan integreres med OpenCart for at give flersproget funktionalitet.
woocommerce.jpg
WooCommerce hjemmeside oversættelse: Din shop på et andet sprog på 5 minutter?
Et af de afgørende skridt i væksten af din online forretning er at oversætte din webshop for at nå ud til et bredere publikum. Muligheden for at tilbyde din WooCommerce-webshop på flere sprog åbner døren til internationale markeder og udvider din globale rækkevidde. Men hvordan griber du det an uden at gøre det til en tidskrævende og kompliceret proces?
3765669.jpg
Kloning af WordPress-hjemmesider på 5 minutter
Vil du klone din WordPress-hjemmeside? Du er ikke den eneste. Processen med at duplikere en eksisterende WordPress-installation har flere årsager, metoder og værktøjer. Hvorfor er Clonable en bedre løsning?
europa.jpg
Kloning af hjemmesider: Forenkl dine forretningsprocesser
Kloning af hjemmesider er en teknik, der går ud på at skabe en nøjagtig kopi af en eksisterende hjemmeside. Et værktøj, der er specielt designet til kloning af hjemmesider, er Clonable, og det giver flere fordele til brugere, der ønsker at udnytte denne teknologi, herunder at holde den klonede hjemmeside KONTINUERLIGT opdateret.
7155205.jpg
SEO-strategier til internationale hjemmesider med Clonable
Betydningen af SEO for internationale hjemmesider kan ikke understreges nok. En gennemtænkt SEO-strategi øger ikke kun synligheden af din hjemmeside, men sikrer også en bedre brugeroplevelse og i sidste ende flere konverteringer. Denne artikel fokuserer på at anvende SEO på udenlandske hjemmesider, med fokus på at bruge Clonable som en stærk platform til at lette denne proces.
oversættelse-kvalitet.jpg
Oversættelse med Ai - hvor god er den kunstige intelligens-oversættelse af Clonable?
AI-drevne oversættelsesmaskiner, som Google Translate og Deepl, har revolutioneret den måde, vi oversætter tekster på. Men hvor præcise er disse maskiner egentlig sammenlignet med menneskelige oversættere? Er indfødte oversættere ikke meget bedre? Eller kan man stadig godt bruge ai-oversættere til nogle processer? Find også ud af, hvordan Clonable hjælper hjemmesideejere med at optimere oversættelseskvaliteten og dermed også bidrage til en bedre SEO-score.
Skandinavien
E-handel i Sverige: Muligheder, fordele og udfordringer
E-handlen i Sverige har oplevet en betydelig vækst i de senere år, drevet af en kombination af en stærk digital infrastruktur, en voksende økonomi og en teknisk kyndig befolkning. I denne artikel undersøger vi mulighederne, fordelene og udfordringerne ved e-handel i Sverige.
4782106.jpg
E-handel i Nigeria: hvorfor udvide til Nigeria?
Nigeria er Afrikas mest folkerige nation med over 200 millioner indbyggere, hvilket gør det til et enormt potentielt marked for virksomheder, der søger efter ekspansionsmuligheder. Landet har også en hurtigt voksende økonomi med en gennemsnitlig vækstrate på ca. 2 % om året og et stort antal naturressourcer, der understøtter økonomien.
6687588.jpg
Lokalisering: 5 faktorer, du skal overveje, når du vælger de rigtige sprog til dit websted
Lokalisering er afgørende i en globaliseret verden, og det er vigtigt at bruge de rigtige sprog for at sikre et produkts eller en tjenesteydelses succes på et bestemt marked. Det drejer sig ikke kun om oversættelser, men også om at forstå kulturelle nuancer og tilpasse sig lokale skikke. Ved at bruge de rigtige sprog til lokalisering sikrer du, at dine produkter og tjenester bliver forstået og værdsat globalt.
5208996.jpg
Oversæt CSV- eller XML-fil?
En af de vigtigste komponenter i en onlineshop er muligheden for at tilbyde produkter på forskellige markedspladser, herunder Google Shopping, Amazon og andre platforme. Men for virksomheder, der ønsker at operere i flere lande, kan sprogbarrierer være en stor hindring. Især hvis virksomheden endnu ikke har sit eget websted på det pågældende sprog.
gr.jpg
6 grunde til, at du bør oversætte dit websted til tysk
I takt med at verden bliver mere og mere forbundet, må virksomhederne tilpasse sig for at få kontakt med nye markeder og undgå at blive udkonkurreret på hjemmemarkedet. En måde at gøre dette på er at oversætte dit websted til forskellige sprog. Tysk tales af mere end 120 millioner mennesker på verdensplan og er det officielle sprog i Tyskland, Østrig og Schweiz.
7155203.jpg
Shopware oversættelse? Hvorfor Clonable er perfekt til at oversætte din Shopware webshop
Shopware er en populær e-handelsplatform, som tager en stigende markedsandel i mange andre lande end Tyskland, som et alternativ til Magento. CMS'et tilbyder virksomheder en fleksibel og skalerbar løsning til deres onlinebutikker. En af Shopwares bedste funktioner er muligheden for at oprette flere salgskanaler, hvilket også giver dig mulighed for at oprette internationale butikker fra den samme database. Dette giver e-handelsvirksomheder mulighed for at nå ud til et bredere publikum ved at gøre det lettere at oversætte deres online shop til flere sprog. I kombination med Clonable fungerer dette system dog endnu bedre. Hvorfor netop? Det forklarer vi her.
5098274.jpg
Udfordringer ved international ekspansion i Europa, og hvordan man overvinder dem
Der er flere udfordringer, som virksomheder kan stå over for, når de ekspanderer til andre lande i Europa. Men hvilke udfordringer er det, og hvordan kan du overvinde dem? Her er en liste over de vigtigste udfordringer og et par tips til, hvordan man overvinder dem.
5449686.jpg
Hvorfor amerikanske virksomheder og organisationer bør oversætte deres websteder til spansk?
Amerikanske organisationer kan udvide deres horisont ved at oversætte deres websteder til spansk. Det er en mulighed for at åbne dørene til en voksende gruppe af spansktalende kunder og styrke engagementet med dette samfund. Det viser deres forståelse for mangfoldighed og rummelighed og gør dem i stand til at hæve sig over den gennemsnitlige virksomhed. Det er et skridt i retning af en bedre fremtid, hvor alle føler sig hørt og set. Så hvad venter de på? Lad dem erobre verden ved at bruge kraften i to sprog!
5643429.jpg
Hvorfor overveje mindre sprog i din grænseoverskridende strategi?
Som europæisk virksomhed, der ønsker at ekspandere på tværs af grænserne, er det vigtigt at overveje at ekspandere til andre markeder end de mest udbredte sprog i Europa, såsom engelsk, spansk, tysk, fransk og italiensk. Selv om disse sprog traditionelt betragtes som de mest praktiske valg for oversættelse, er der mange andre muligheder og fordele ved at ekspandere til andre markeder. Mindre sprog virker måske mindre attraktive i første omgang, men du kan virkelig drage fordel af dem. Men hvordan? Det forklarer vi nærmere i denne artikel.
4565246.jpg
Fordele ved at oversætte hospitaler eller medicinske organisationer
Oversættelse af et hospitalswebsted har mange fordele for både hospitalet og patienterne. Det forbedrer kommunikationen mellem sundhedspersonale og patienter, gør sundhedsoplysningerne mere tilgængelige for folk med forskellige sproglige baggrunde, øger hospitalets rækkevidde og hjælper med at sikre overholdelse af love og regler. Desuden viser det, at hospitalet bekymrer sig om patienternes behov. Så hvis du ønsker at sikre bedre patientresultater og -tilfredshed, nå ud til et bredere publikum og opfylde kravene til god pleje, er det et klogt valg at oversætte dit hospitalswebsted.
4057396.jpg
Magento oversættelse? Hvorfor Clonable er ideel til dine oversættelser
Magento er en af de mest kendte og succesfulde e-handelsplatforme i verden. CMS'et tilbyder virksomheder en fleksibel og skalerbar løsning til deres onlinebutikker. En af Magentos bedste funktioner er muligheden for at oprette flere butiksoverblik, ofte til internationale formål. Dette giver virksomheder mulighed for at nå ud til et bredere publikum ved lettere at oversætte deres online shop til flere sprog. I kombination med Clonable fungerer dette system dog endnu bedre. Hvorfor? Det vil vi forklare her.
3227455.jpg
5 internationale linkbuilding-strategier til at forbedre din internationale SEO
I løbet af det seneste årti er international linkbuilding blevet en stadig vigtigere del af SEO. Efterhånden som internettet er blevet mere globaliseret, har virksomhederne været nødt til at tilpasse deres linkbuilding-strategier for at tage højde for en bredere vifte af målmarkeder. Der er en række forskellige tilgange, man kan vælge, når det kommer til international linkbuilding. Her er fem af de mest effektive strategier:
3567810.jpg
Oversættelse af hjemmesider: omkostninger og tid, en kort oversigt
Når du overvejer at oversætte dit websted, er det vigtigt at overveje alle mulige omkostninger. Selv om oversættelse af hjemmesider umiddelbart kan virke som en simpel proces, er der faktisk en række forskellige faktorer, der kan påvirke de samlede omkostninger. I denne artikel vil vi se på nogle af de vigtigste overvejelser om omkostningerne ved oversættelse af hjemmesider, så du er bedre forberedt, når du skal fastsætte et budget for dit projekt.
3765669.jpg
Ulemperne ved WPML til WordPress: Hvorfor det ikke er det værd
Hvis du overvejer at bruge WPML til Wordpress, bør du måske tænke dig om en ekstra gang. Selvom det kan være fristende at bruge et plugin, der lover at gøre dit websted flersproget, er der nogle ulemper, som du bør være opmærksom på, før du beslutter dig for at bruge WPML.
schweiz.jpg
Schweiz og e-handel: hvorfor oversættelser spiller en stor rolle i Schweiz
Schweiz er et lille land med fire officielle sprog, hvilket gør det til et unikt og udfordrende marked for e-handel, men også for oversættelser. Du ønsker naturligvis, at kunden skal have den bedste oplevelse på dit websted, men uden oversættelser bliver det svært. Her er grundene til, at oversættelser spiller en stor rolle i e-handel.
gr.jpg
Søgemaskineoptimering i Tyskland: nogle tips og tricks
E-handel i Tyskland er en stærkt voksende industri med særlige kendetegn som f.eks. en præference for tøj og fodtøj som de mest populære produktkategorier, kreditkort som en populær betalingsmetode og den stigende popularitet af mobilhandel. De tyske forbrugere har også en stor interesse for bøger, elektronik og møbler. Der er også store e-handelsbegivenheder som f.eks. dmexco, Online Handel Kongress og Internet World Expo. Virksomheder, der ønsker at drive forretning i Tyskland, skal være velinformerede om disse aspekter af e-handelsmarkedet.
4025172.jpg
Vil du yde fremragende international kundeservice? Her får du 8 tips til at komme i gang!
Det er klart, at kundeservice er af stor betydning for enhver virksomhed. Det er dog endnu vigtigere at yde fremragende kundeservice, når du har med kunder fra hele verden at gøre. Der er trods alt tale om et marked med specifikke behov og krav, og det er meget vigtigt at tage højde for dette for at sikre, at dine internationale kunder er tilfredse. Der er et par ekstra overvejelser, der skal tages i betragtning, når det drejer sig om at yde international kundeservice. Her er fem tips, der kan hjælpe dig med at få succes med dette:
europa.jpg
De mest anvendte sprog på internettet: Et kig på Den Europæiske Union
Vidste du, at der tales næsten 7.000 sprog på verdensplan? Skørt, ikke? Med så mange muligheder er det ikke underligt, at der er sprogbarrierer. Men har du nogensinde tænkt over, hvilke sprog der er mest udbredte på internettet? Selv om engelsk generelt er det mest udbredte sprog, er der dele af internettet, hvor andre sprog er mere fremtrædende. I EU er det mest anvendte sprog på internettet f.eks. tysk, efterfulgt af engelsk, fransk og spansk.
6297704.jpg
De forskellige Hreflang-sprogkoder, og hvordan du implementerer dem
Når det gælder international SEO, er hreflang-tags et vigtigt element, der hjælper søgemaskinerne med at forstå de forskellige sprogversioner af din hjemmeside. Hvis du har en hjemmeside på flere sprog, kan hreflang-tags fortælle søgemaskinerne, hvilken version af din hjemmeside der er beregnet til hvilket publikum. Der er et par forskellige måder at angive sproget for din hjemmesides indhold på, men hreflang-tags er den mest anbefalede metode.
5643429.jpg
Oversættelse på tværs af kulturer: Formel eller uformel skriftlighed?
Når en tekst oversættes fra et sprog til et andet, skal oversætteren bl.a. tage hensyn til den oprindelige teksts formelle karakter. I nogle tilfælde kan den oprindelige tekst være ret formel, i andre mere uformel. Afhængigt af den målgruppe, som den oversatte tekst er beregnet til, skal oversætteren undertiden tilpasse formalismen i oversættelsen. I Nederlandene er det almindeligt at skrive uformelt, mens det i Tyskland er mere almindeligt at skrive formelt.
4752208.jpg
Hvorfor er det vigtigt at oversætte billeder på et flersproget websted?
Det er ingen hemmelighed, at billeder er en vigtig del af internettet. Faktisk har undersøgelser vist, at artikler med billeder deles mere end artikler uden billeder. Og selv om det er vigtigt at have gode billeder på dit websted uanset sprog, er det især vigtigt at have veloversatte billeder, hvis dit websted er flersproget.
3227422.jpg
Hvorfor er det smart at oversætte dit websted til engelsk?
Det engelske sprog er et af de mest udbredte sprog i verden. Så hvorfor ikke også oversætte din egen hjemmeside til engelsk? En engelsk hjemmeside kan trods alt hjælpe din virksomhed på flere områder. For eksempel med hensyn til internationalisering, men også for eksempel med hensyn til kundevenlighed og meget mere. Så her er et par grunde til, at det er smart at oversætte din hjemmeside til engelsk
5134202.jpg
Forretninger i udlandet: Hvordan gør man et flersproget websted mere brugervenligt?
Uanset hvilken branche du er i, skal du have et website, der kan nå ud til brugere på flere sprog, hvis du vil have succes på det globale marked. Det kan være en vanskelig opgave, men heldigvis er der flere måder at gøre dit websted mere brugervenligt for et internationalt publikum.
Hvordan kan Clonable
Fordele og ulemper ved markedspladser for internationale e-handelsvirksomheder
Internationale e-handelsvirksomheder har meget at overveje, når de skal ind på online-markedet. Der er mange muligheder, som hver især har deres egne fordele og ulemper. I denne artikel ser vi på fordele og ulemper ved markedspladser for internationale e-handelsvirksomheder.
5643429.jpg
Tosprogethed i Canada: historie, politik og forretningsmuligheder (e-handel)
To-sprogethed i Canada giver mange forretningsmuligheder. Virksomheder, der kan kommunikere med både engelsk- og fransktalende kunder, kan f.eks. få adgang til et større marked. Desuden kan tosprogethed være et værdifuldt aktiv for virksomheder, der ønsker at ekspandere til fransktalende markeder.
5134202.jpg
De 8 mest almindelige fejl ved oversættelse af et websted (og hvordan du retter dem)
Websteder oversættes i stigende grad til flere sprog. Det er forståeligt, for hvis du ønsker at appellere til et internationalt publikum, skal du tilbyde dit websted på de pågældende sprog. Desværre går det ikke altid godt med disse oversættelser. I denne artikel diskuterer vi 10 af de mest almindelige fejl, der begås, når man oversætter et websted - og hvordan man kan rette dem.
3945008.jpg
14 måder at få mere trafik på dit website inden 2023: SEO, oversættelse og meget mere
Vil du have mere trafik på dit website i 2023? Uanset hvilken branche du er i, kan mere webtrafik kun betyde gode ting. Mere trafik betyder flere leads, og flere leads betyder mere salg. Men hvordan øger du egentlig trafikken på dit websted?
europa.jpg
Muligheder for e-handel i Østeuropa
I takt med at den globale økonomi fortsætter med at udvikle sig, søger virksomheder i stigende grad efter nye markeder at ekspandere på. Østeuropa er blevet en stadig mere attraktiv destination for mange virksomheder takket være det relativt uudnyttede potentiale og det gunstige erhvervsklima.
7155203.jpg
Oversættelse af Prestashop-websteder: Oversæt din webshop til global succes
Hvis du ønsker at udvide dit Prestashop-websted til et globalt publikum, er en af de vigtigste ting, du kan gøre, at oversætte dit indhold til forskellige sprog. Oversættelse kan hjælpe dig med at skabe bedre kontakt til dine internationale kunder og give dem en mere gnidningsfri oplevelse på dit websted.
6817300.jpg
7 tips til succes med international markedsføring og reklame
Markedsføring og reklame er to af de vigtigste aspekter af enhver virksomhed. Uden markedsføring ville potentielle kunder jo aldrig få kendskab til dine produkter eller tjenester, og uden reklame ville de aldrig have en grund til at købe dem. Når en virksomhed ekspanderer globalt, skal markedsførings- og reklameindsatsen planlægges omhyggeligt for at tage højde for kulturelle forskelle.
gr.jpg
Do's and don'ts of linkbuilding i Tyskland: Hvordan får du de bedste backlinks til dit websted?
Der er visse ting, man skal gøre og ikke gøre, når det drejer sig om linkbuilding i Tyskland. Disse bør følges for at sikre, at et websted får de bedst mulige backlinks.
3227422.jpg
Forretning i et andet land: 7 tips til at få succes
Når en virksomhed ekspanderer internationalt, er der en række vigtige faktorer, der skal tages i betragtning for at få succes. Der er flere elementer, der skal forvaltes effektivt, lige fra at studere markedet og kende kulturen til at etablere klar kommunikation og vælge gode medarbejdere.
4782106.jpg
Forretningsvirksomhed på det afrikanske kontinent: Fransktalende lande i Afrika
Der er mange grunde til at drive forretning på det afrikanske kontinent. Kontinentet er rigt på naturressourcer, har en hurtigt voksende befolkning og er hjemsted for nogle af de hurtigst voksende økonomier i verden. Når du gør forretninger på det afrikanske kontinent, er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige lande, der har fransk som officielt sprog. Disse lande, der er kendt som fransktalende lande, findes i mange forskellige regioner på det afrikanske kontinent.
7718877.jpg
Skrivning med tanke på websideoversættelser: 10 tips til at forbedre indholdskvaliteten
Ønsker du at forbedre kvaliteten af dit oversatte webindhold? Uanset om du er indholdsskaber eller oversætter, er der flere ting, du kan gøre for at sikre, at dit indhold er af den højeste kvalitet. Her er 10 tips, du skal huske, når du skriver til oversættelser:
7217702.jpg
7 grunde til at oversætte dit websted til spansk: argumenter for spansksproget indhold
Hvis du har et websted eller en onlinevirksomhed, spekulerer du måske på, om det er værd at oversætte dit indhold til spansk. Spansk er trods alt et af de mest udbredte sprog i verden med omkring 400 millioner mennesker, der har spansk som modersmål. Der er mange gode grunde til at oversætte dit websted til spansk. Her er syv af de mest overbevisende af dem:
scene.jpg
Internationalisering af din professionelle sportsklub: fordelene ved oversættelse
Der er mange grunde til, at du kan overveje at internationalisere din sportsklub. Måske ønsker du at udvide din rækkevidde og tiltrække nye fans fra hele verden? Eller måske ønsker du at gøre din klub mere tilgængelig for et bredere publikum. Uanset hvad dine grunde er, er det en god måde at oversætte din klubs hjemmeside på.
4612523.jpg
E-handel i Japan - 7 tips til at sælge med succes
Det japanske e-handelsmarked er stort og lukrativt, men det kan også være vanskeligt for udenlandske sælgere. I denne artikel giver vi dig syv tips, der kan hjælpe dig med at sælge med succes i Japan.
foreninger.jpg
De baltiske lande: Estland, Letland og Litauen, et uudnyttet marked for grænseoverskridende e-handel
I de seneste år er e-handel på tværs af grænserne blevet mere og mere populær, efterhånden som virksomheder søger at udvide deres rækkevidde uden for deres hjemmemarked. De baltiske lande tilbyder en unik mulighed for virksomheder, der ønsker at drive grænseoverskridende e-handel. De baltiske lande ligger mellem Europa og Asien og har en befolkning på lidt over 6 millioner mennesker og bliver ofte overset som et potentielt marked for onlinevirksomheder. Baltikum tilbyder imidlertid betydelige muligheder for virksomheder, der ønsker at komme ind på nye markeder. Især med et værktøj som Clonable i tankerne.
2899721.jpg
E-handel i Indonesien: Hvordan du bruger online markedsføring til at udvide din virksomhed i verdens største øgruppe
Indonesien er verdens største øgruppe og består af mere end 17.000 øer. Her bor mere end 250 millioner mennesker, hvilket gør det til det fjerde mest folkerige land i verden. Indonesien er et attraktivt marked for e-handelsvirksomheder, der ønsker at udvide deres rækkevidde. Men det kan være svært at vide, hvor man skal starte.
7718877.jpg
Hvorfor du bør korrekturlæse automatisk oversatte websteder
Vi ved alle, hvor svært det kan være at holde styr på et websted, der hele tiden ændrer sig og udvides. Det kan være svært nok at følge med i indholdet på dit eget sprog, og så skal du slet ikke prøve at følge med et automatisk oversat websted.
4635564.jpg
Grænseoverskridende e-handel i Oceanien: onlinesalg i Australien og New Zealand
Hvis du ønsker at sælge online i Australien og New Zealand, skal du være opmærksom på de forskellige regler for grænseoverskridende e-handel i de to lande.
polen.jpg
Forretningsmuligheder og e-handel i Polen
Polens e-handelsmarked forventes at være på omkring 17 mia. dollars i 2022 og vil fortsat vokse kraftigt i de kommende år. Det forventes at vokse med 20 % til en værdi af 23,6 mia. dollars. Denne vækst er drevet af en række faktorer
6505488.jpg
Oversættelse af blogs: hvordan du tiltrækker et globalt publikum med din viden og erfaring
Blogging er blevet en vigtig markedsføringsstrategi for både små, mellemstore og store virksomheder. Hvis din virksomhed ikke har en blog, har det en række ulemper. For eksempel.
7718861.jpg
Sælger du luksusprodukter? Oversættelse af din webshop eller dit websted hjælper dig med at få kunder
Som ejer af en virksomhed, der sælger luksusprodukter, ved du, at det er vigtigt at skabe en luksusoplevelse af høj kvalitet for at få succes. Men vidste du også, at en af de vigtigste måder at beskytte og fremme dit brand på er at sørge for, at dit websted er tilgængeligt for et internationalt publikum?
3948480.jpg
5 grunde til at oversætte dit campingplads- eller hotelwebsted
Hvis du har et camping- eller hotelwebsted, er det en god idé at få det oversat. Der er flere grunde til, at du ønsker at gøre dette. I denne artikel vil vi diskutere nogle af disse grunde.
5511000.jpg
5 grunde til at oversætte din restaurants hjemmeside og menukort
I takt med at verden bliver mere og mere forbundet, er betydningen af oversættelsestjenester steget eksponentielt. I restaurationsbranchen gælder dette især for restauranter. En restaurations websted og menukort er normalt det første, en potentiel kunde ser, og hvis de ikke er på et sprog, som kunden forstår, vil han/hun sandsynligvis gå til en anden restaurant.
4817935.jpg
Kunsten at markedsføre internationalt indhold: 10 tips til websteder og webshops
Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at udvide dit websted til udlandet? I dette blogindlæg kan du læse om de mange fordele, som ekspansion kan tilbyde. Med et stadigt voksende internationalt e-handelsmarked er der mange muligheder for hollandske webshops, fordi europæerne i stigende grad køber på tværs af grænserne.
3099610.jpg
Hvorfor udvide dit websted eller din webshop til udlandet?
Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at udvide dit websted til udlandet? I dette blogindlæg kan du læse om de mange fordele, som ekspansion kan tilbyde. Med et stadigt voksende internationalt e-handelsmarked er der mange muligheder for hollandske webshops, fordi europæerne i stigende grad køber på tværs af grænserne.
4860876.jpg
På den anden side af grænsen
Overvejer du at udvide dit websted eller din webshop til udlandet? Eller ved udenlandske forbrugere selv, hvordan de kan finde dit websted? Det er en god nyhed, for det betyder, at du vokser. Andre markeder har bare andre udfordringer. Læs, hvad du skal tage hensyn til i dette blogindlæg.
5006141.jpg
Hvad er lokalisering?
Ordet lokalisering bruges meget på Clonable. Hvad betyder det helt præcist? Lokalisering er at få en kunde til at føle sig mere hjemme på dit websted. Dette opnås ved at tilpasse visse ord eller udtryk til det lokale sprog og den lokale kultur.
7155205.jpg
International SEO: 8 tips til søgemaskineoptimering på tværs af grænserne
Du har allerede oversat dit websted (se hvordan her), og du spekulerer på: Hvordan kan jeg forbedre SEO-positionen for mit nyoversatte websted? SEO bliver meget mere kompliceret, hvis du har flere websteder på forskellige sprog. I denne artikel giver vi nogle tips til SEO flersprogede websites.
3545776.jpg
Maskinel oversættelse versus maskinoversættelse - Hvad er forskellene?
Du er måske allerede stødt på begreberne: maskinoversættelse og maskinoversættelse. Det er ikke synonymer! I denne artikel vil vi forklare mere om maskinoversættelse vs. maskinoversættelse. Spørgsmål som "hvad er fordelene ved maskinoversættelse?" eller "hvad er maskinoversættelse?" vil blive besvaret.
5511000.jpg
Oversætte et websted? Hvilke muligheder er der?
Ønsker du at få oversat en webshop eller et websted? Der er masser af grunde til at ønske dette. Som virksomhed er det et første skridt i retning af at få adgang til et nyt målmarked. I dit eget land eller på tværs af grænserne. Det er også en ekstra service til dine kunder. Det giver dig mulighed for at engagere dine læsere bedre ved at komme i kontakt med dem på et mere personligt niveau. Som organisation, f.eks. en kommune eller et hospital, er denne ekstra service også meget værdifuld for folk, der endnu ikke taler deres modersmål. De vil forstå dit budskab bedre uden brug af tolke.
7155205.jpg
En effektiv SEO-strategi: Hvad den indebærer, og hvordan du anvender den
At få en bedre placering i søgemaskinerne? Så kan denne strategi helt sikkert hjælpe dig med at nå det mål. Denne artikel giver nogle praktiske tips, der kan være nyttige i denne forbindelse.
det.jpg
E-handel i Italien
Italien er et af de hurtigst voksende e-handelsmarkeder i Europa. Da italienerne først begyndte at handle online senere, er der stadig masser af plads til nye udbydere. Med over 60 millioner indbyggere er det et interessant marked for hollandske iværksættere.
det.jpg
E-handel i Spanien
Vil du erobre det spanske marked? I 2021 vil hele 29% af e-handlen i Spanien være et køb fra udlandet. Grund nok til at bringe din webshop eller hjemmeside til Spanien.
en.jpg
E-handel i Det Forenede Kongerige
Efter Brexit er du måske i tvivl om, hvorvidt du vil ekspandere i Storbritannien. Hvad med reglerne? Hvad ønsker de britiske kunder? Hvordan fungerer forsendelse? Hvad skal du være opmærksom på?
fr.jpg
E-handel i Frankrig
Ønsker du at udvide din webshop til Frankrig? Det franske e-handelsmarked er et af de største i Europa. Sammen med Tyskland og Det Forenede Kongerige er Frankrig blandt de tre største europæiske online-markeder.
bl.jpg
E-handel i Belgien
Har du et hollandsk websted og ønsker at tage det med til udlandet? Et godt første skridt er at udvide til vores sydlige naboer og starte med e-handel i Belgien.
gr.jpg
E-handel i Tyskland
Ønsker du at erobre det tyske marked med din online shop? Tyskerne er blandt de største online-købere i Europa. Med over 83 millioner indbyggere er e-handelen i Tyskland næsten fem gange så stor som i Nederlandene, og den samlede e-handelsomsætning er to gange så stor.
store_og_små bogstaver.jpg
Hvad er hoved- og mellemstavet?
Du er sikkert stødt på ordet før: case sensitive. Den hollandske oversættelse af dette ord er case-sensitive. Du ser ofte dette udtryk brugt i forbindelse med adgangskoder. Hvis et password skelner mellem store og små bogstaver, er passwords som 'WachtWoord123' og 'password123' til en hjemmeside ikke det samme. Et password med store og små bogstaver skelner mellem et normalt bogstav ('lowercase') og et stort bogstav ('uppercase').