Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Vejkort

Clonable optimerer løbende sit produkt. Hvad kan vi forvente i den nærmeste fremtid?

Kommende funktioner

2022: Køb af "yderligere pakker af oversættelsestegn".

For at sikre, at kunderne ikke løber tør for oversættelsestegn med mindre abonnementer, vil vi indføre "oversættelsespakker". Du kan f.eks. købe 100.000, 1.000.000 eller 5.000.000 tegn.

2022: Import af metatitler

Vi ønsker at gøre SEO på Clonable endnu nemmere. Med en meta-titelimport for eksempel.

December 2021: Egen søgemaskine Clonable

I din klon søger søgemaskinen normalt på originalsproget. Det er ikke noget problem for en klon på samme sprog, men det er ret irriterende på et andet sprog. Vi arbejder i øjeblikket på at løse dette problem.

november 2021: Live Editor

En "what-you-see-is-what-you-get"-editor til ændring af oversættelser og elementer i din klon. På denne måde er det muligt at foretage justeringer ved blot at klikke på det, du ønsker at ændre på siden. Det gør det også endnu nemmere at få f.eks. en indfødt korrekturlæser til at foretage justeringer, mens han eller hun scroller gennem webstedet.
Færdiggjorte funktioner

august 2021: Urls oversættes automatisk

Tidligere skulle url'er oversættes via uploads. Nu er det ikke længere nødvendigt. Urls oversættes automatisk til kloner på et andet sprog. Der er også mulighed for selv at ændre url'erne.

august 2021: XML-oversættelse

XML-oversættelse er blevet muliggjort. Dette er meget nyttigt, f.eks. til at holde styr på produktfeeds og til at oprette særlige søgemaskiner.

Slutningen af juli 2021 - Fra Ungarn til Japan

Egen Clonable side klonet til mange sprog/lande....praktiser det du prædiker!

Ultimo juli 2021 - JSON

Indtil for nylig var det ikke muligt at oversætte JSON. Vi er nu nået til et punkt, hvor det er muligt. Denne funktion er i øjeblikket i betaversion, da vi endnu ikke ved, om der vil være problemer.

Fra juli 2021 - oversætte URL'er via upload-funktionen

Ved hjælp af en scraper kan vi finde, oversætte og uploade alle url'er på dit websted. Senere i år vil der blive tilføjet en automatisk oversættelsesfunktion for alle URL'er, så når du tilføjer en ny side, vil URL'en også blive oversat automatisk.

Juni 2021 - 5 minutter

Der blev bygget en funktion, så alle medarbejdere på Clonable kunne generere en udenlandsk hjemmeside som demo inden for 5 minutter. Denne funktion sikrede, at mange mennesker hurtigere kunne blive overbevist om nytten af Clonable.

Januar - juni 2021 - Vidensbase og websted

I de første måneder af 2021 arbejdede vi hårdt på at få webstedet op at køre. Med oprettelsen af en omfattende vidensbase til vores kunder, informative videoer, forklaringer osv. har vi arbejdet hårdt på at få hjemmesiden op at køre.

august 2020 - Clonable

Navnet Clonable er født...

December 2019 - Dashboard

Den første version af instrumentbrættet blev lagt online, så kunderne kunne begynde at arbejde med det.

Medio 2019 - Brainstorming

Tænkning og brainstorming af den oprindelige idé: at gøre belgiske websteder mulige uden besvær. En måned eller to senere blev det første beta-websted leveret: Ippontime.be. Oprindeligt navn: Sitespark (vi havde planer om at hænge flere værktøjer op under dette navn)