🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Vejkort

Clonable optimerer løbende sit produkt!

Vejkort header

Clonable optimerer løbende sit produkt. Hvad kan vi forvente i den nærmeste fremtid? Sørg for at scrolle ned til 'Kommende funktioner', så du ved, hvad du kan forvente. Se også vores ønskede funktioner

Kommende funktioner

I begyndelsen af 2025

Abonnement på XML-feed

Clonable vil efter al sandsynlighed lancere et XML-feed-abonnement, så du kan få dit XML-feed oversat én gang eller dynamisk, samt tillade udskiftningsregler for at øge kvaliteten. Med tiden vil vi også bygge en editor til dette, for at gøre korrekturlæsning endnu lettere.

I begyndelsen af 2025

Oversættelse af tekst til billeder

Vi vil gerne gøre det muligt også at oversætte tekst til billeder i nogle tilfælde, så kunderne ikke skal bruge tid på at udskifte billeder. Vi har nu kørt nogle use cases, men det er en lavere prioritet for kunderne, så udviklingen er blevet udskudt.

Q4 2024

Links med Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com

Clonable vil arbejde på at opbygge enkle oversættelsesløsninger til bestemte platforme i samarbejde med dem. I hvilken rækkefølge de vil være klar, er endnu uklart.

Q4 2024

AI - også flere blokke, hele sider og hele hjemmesider

I stedet for kun 1 blok ad gangen ønsker vi at gøre funktionaliteten tilgængelig for flere blokke, hele sider og hele websitet.

Q4 2024

WordPress - Integration af kontaktformularer

Vi ønsker at bygge en flersproget udvidelse til det populære Contact Forms.

Q3 2024

Undermappefunktionalitet sammen med Wordpress - kloning på undermappens oprindelige domæne

I øjeblikket er det almindeligt at klone på et nyt eller et underdomæne. Vi ønsker også at tilbyde en undermappemulighed til alle ikke-WordPress-kunder. Nogle kunder ønsker dette på grund af deres brandopbygning. Vi tester nu, og med en tilpasset løsning er det allerede muligt, men der er stadig en ret stor omkostning forbundet med det.

Q3 2024

Arabisk RTL-understøttelse

Detarabiske sprog fungerer allerede fint, men indholdet skal også justeres bedre fra højre mod venstre, og det er ikke gjort helt optimalt i øjeblikket.

Q3 2024

Sider, der ikke er oversat

Nogle sider vil du slet ikke have oversat. Det ville være rart, hvis du kunne uploade dem og angive, om du vil have visse andre blokke på disse sider oversat. Som footeren, headeren osv.

Q3 2024

WooCommerce - Justering af produktpriser

For at indføre internationale prisstrategier er det nyttigt, hvis der kan bruges forskellige priser pr. klon.

Q3 2024

WooCommerce - Tilpas valuta

For WooCommerce vil vi gerne gøre det lettere at bruge forskellige valutaer pr. klon.

August 2024

Shopify-app

For at udvide Shopify-kompatibiliteten og -funktionerne er vi ved at udvikle en dedikeret app til Shopify.

Juni 2024

Magento url-plugin

I Magento kan et plugin i høj grad forbedre nogle af funktionerne til oversættelse af webadresser. Til dette formål vil vi udvikle et plugin i flere trin. Den første version af det vil blive frigivet omkring juni.

Juni 2024

AI - International SEO

Vi ønsker at gøre det lettere at anvende SEO i internationale kloner ved at gå med prompts, nøgleord osv.

Juni 2024

AI - Tone of voice

Til markedsføring er det rart, hvis tone of voice kan justeres. Så kan man f.eks. fortælle en mere afdæmpet eller mere passioneret historie om et bestemt produkt. Eller en bestemt komponent kan fremhæves lidt mere, fordi den internationale målgruppe synes, det er vigtigere end målgruppen på deres eget sprog.

Maj 2024

Beregner af hjemmesideomkostninger

For at tjekke, hvor mange tegn en hjemmeside består af, vil vi udvide den tegntæller, vi allerede har bygget til internt brug, og gøre den klar til potentielle kunder. Det vil give kunderne mulighed for at estimere, hvor mange oversættelseskreditter de har brug for.

Maj 2024

Forbedring af SPA/Nuxt/Next-funktionaliteter

For nogle hjemmesider kan Clonable ikke altid genereres nu. Dette omfatter hovedsageligt SPA/Nuxt/Next-hjemmesider. Vi ønsker at udvide kompatibiliteten betydeligt, så ikke kun 5% af hjemmesiderne kan klones, men omkring 50%.

Juni 2024

Aktivering af lagring af ændringer

Som et bureau skal du anvende SEO-ændringer på klonen og derefter ændre den samme side på det oprindelige websted? Normalt forsvinder SEO-ændringerne derefter. Vi ønsker at undgå dette ved at indbygge en slags "lås" for kunderne. Disse kan gemme SEO-ændringer i den oversatte version på trods af, at det oprindelige websted ændres.

Maj 2024

Flamsk dialekt

Fra Holland bliver vi ofte spurgt, om vi også kan klone til den flamske dialekt. Det er vi ved at bygge en løsning til.

Maj 2024

Ordbog

Nogle kunder ved allerede på forhånd, hvordan de vil bruge bestemte ord i deres oversættelser. Til dem indfører vi en "ordliste", hvor de kan angive deres egen jargon, så visse ord altid bliver oversat på samme måde.

April 2024

Oversættelser i browseren til kunderne

For stadig at kunne oversætte visse elementer, der ikke er oversat, vil der være en særlig funktion med in-browser-oversættelser.

April 2024

Backup-funktion

Nogle kunder med store sites har bedt om en backup-funktion, så de altid kan have en HTML-backup af alle sider og oversættelser, selv i tilfælde af problemer på Clonable.

April 2024

Abonnementer i dollars

Ud over at betale i euro, gør vi det også muligt at tegne abonnementer i dollar. Det gør det lettere for internationale kunder uden for euroområdet at bruge Clonable.

Færdiggjorte funktioner

Marts 2024

Ny opsætningstragt

Denne opdatering ændrer opsætningstragten for klonen, vi har sikret, at kunderne har en bedre forståelse af, hvilke opgaver de stadig har brug for og kan udføre for deres kloner, hermed er der foretaget yderligere skelnen i typen af opgave for en klon.

Marts 2024

Mulighed for onboarding-demo i prøveperioden

Fordi der nogle gange stadig er uklarheder, når man opretter en ny side, har vi indbygget en funktion, så man kan henvende sig direkte til kundeservice: Det er meget nemmere at få en onboarding-demo, og der tages højde for den tid, kunden ønsker.

Marts 2024

Formel og uformel sprogbrug

På nogle sprog er dette meget vigtigt, f.eks. for Tyskland. Kunderne kan nu vælge, hvilken form for adresse de vil bruge. Mere formel, mere uformel eller svarende til den oprindelige hjemmeside.

Marts 2024

Affiliates kan videregive leads

For at gøre det lettere for forhandlere/affiliates at videregive nye potentielle kunder, er der indbygget en funktion, der gør det muligt for affiliates at lægge leads, som de selv har talt med, ind i systemet. Når leadet til sidst selv tilmelder sig, bliver det automatisk tildelt forhandleren, og provisionen bliver udbetalt.

Marts 2024

Arabisk

Arabisk var et ønsket sprog for vores (potentielle) kunder. Det er siden blevet tilføjet.

Februar 2024

CCV-Shop kompatibilitet

Denne opdatering retter en fejl, der gjorde, at ikke alle blokke i CCV Shop blev oversat. Denne opdatering tilføjer også understøttelse af Jaxon-dataformatet, der bruges af CCV Shop. Derudover sikrer opdateringen, at knapper i dialoger også automatisk oversættes i CCV Shop. Disse opdateringer har i høj grad øget kompatibiliteten med CCV Shop.

Februar 2024

Forbedringer af teams

Denne opdatering tilføjer nogle QOL-opdateringer til holdene:

 • Kan se, hvem der er blevet inviteret til et team
 • Kan fjerne invitationer
 • Kan se invitationer, der er udløbet

Januar 2024

Dynamiske IP'er til websteder + tjek, om IP'en har ændret sig.

Når en klon ikke er tilgængelig i mindst 3 timer, tjekkes det nu, om oprindelses-IP'en er ændret. Hvis det er tilfældet, opdateres oprindelses-IP'en i et forsøg på automatisk at løse problemet. Ny baggrundsopgave, der hver time kontrollerer for sites med dynamiske ips, om sitet stadig fungerer korrekt.

Januar 2024

AI-funktioner til korrekturlæsning/forbedringer

Vi bemærkede et behov for korrekturlæsningsfunktionalitet. Selvom vi naturligvis aldrig kan gøre AI-oversættelser lige så gode som en indfødt oversætter, kan vi bruge AI til at komme så tæt på som muligt. Vi arbejder i øjeblikket på en funktion til at få oversættelserne kontrolleret igen af AI. Det vil give bedre resultater og vil derfor snart blive integreret.

December 2023

Amerikansk engelsk og brasiliansk portugisisk

Vi har gjort det muligt at vælge mellem forskellige former af et sprog. I dette tilfælde for amerikansk engelsk og portugisisk brasiliansk.

December 2023

WooCommerce-funktionaliteter i WordPress-plugin

Mange WooCommerce-webshopbrugere vil gerne have flere funktioner til at drive deres webshop internationalt. Vi tænker på:
- Valutakonvertering for kloner, så det er muligt at gå fra et euroland til Danmark, for eksempel.
- Sortimentsændringer for udenlandsk klon
- Prisændringer i udenlandsk klon
- Ekskluder sider

November 2023

Oversættelse af Javascript og eksterne kilder via browseren

I mange tilfælde er det et mindre problem, hvis indholdet ikke er oversat i kildekoden, men endnu vigtigere er det, at det ser godt oversat ud for brugeren. Vi har derfor gjort det muligt at oversætte javascript og eksterne kilder via browseren. Denne funktion er kun mulig for bidragydere til Clonable selv.

November 2023

Brasiliansk portugisisk

Vi har gjort det muligt at vælge mellem forskellige former af et sprog. I hvert fald når det gælder portugisisk i Brasilien.

Oktober 2023

WordPress-plugin version 2

Wordpress-pluginet er blevet udvidet. Der er et script til integration af sprogomskiftere, så brugerne kan installere det endnu hurtigere og nemmere uden teknisk viden. Der er indbygget en undermappefunktionalitet, som eliminerer behovet for, at brugerne foretager dns-konfigurationen, og gør det endnu nemmere at bruge Clonable uden teknisk viden. Der er også et link til Clonable dashboard.

December 2022

nye oversættelser af dashboard-url'er

Oversættelse af webadresser kunne være bedre. Fra nu af har den besøgende et overblik over alle oversatte urls og kan også nemt redigere dem manuelt.

Juni 2023

Ny Clonable søgemaskine Site Search

I din klon søger søgemaskinen normalt på originalsproget. Det er ikke problematisk med en klon på samme sprog, men ret irriterende på et andet sprog. Vi har udviklet en løsning til dette i Clonable.

Derudover: Hvis kunden bruger et søgemodul, der fungerer på basis af et feed (såsom Doofinder, Sooqr osv.), fungerer dette problemfrit med Clonable. Dette er ofte tilfældet med webshops.

Maj 2023

Kommentarer til substitutionsregler

Vi har bemærket, at brugerne nogle gange ikke ved, hvad erstatningsreglerne er til for. Nogle gange er det en anden bruger eller Clonable supporttjenesten, der har oprettet erstatningsreglen. Det ville i så fald være rart, hvis der kunne være en eller anden form for mærkning, der gør det klart, hvad reglen er til for.

April 2023

Sprogomskifter

Mange kunder spørger om tilføjelse af flag / en landevælger. Vi indarbejder nu denne mulighed, så kunderne selv nemt kan tilføje en sprogvælger til deres hjemmeside samt deres klonhjemmeside via et script.

April 2023

Dynamiske feeds

Webshop-kunder, der bruger vores XML-oversættelsesmodul, har angivet, at de gerne vil have en dynamisk feed-funktion, som opdaterer XML-feedet med nye oversættelser hver dag eller uge. Dette er nu blevet realiseret.

XML-feeds opdateres, hvis dette er aktiveret:

 • Brugeren kan vælge, hvor ofte et XML-feed skal opdateres (mod ekstra omkostninger)
 • Kunderne kan fastsætte et månedligt budget for et XML-feed
 • Når et budget er nået, modtager kunderne en meddelelse om dette
 • Kunderne kan se de forskellige kvoter af feeds på siden for forbrug og fakturering.
 • Understøttelse af større feeds, op til 50 MB

Marts 2023

forhåndsvisning af kloner

Kunderne vil nemt kunne oprette deres egen preview-klon med et begrænset antal oversatte tegn.

Marts 2023

Ny registreringsproces

For at gøre det endnu nemmere for kunderne at tilmelde sig, er vi ved at forbedre og forenkle tilmeldingsprocessen betydeligt. Det vil f.eks. også være muligt at registrere et domæne på Clonable, hvorefter alle indstillingerne for det internationale domæne vil være klar til at oprette en klon med det samme. På denne måde behøver kunderne ikke længere at beskæftige sig med DNSændringsprocessen, hvis de ønsker det.

Februar 2023

Norsk

Vi har tilføjet norsk som et sprog, du kan oversætte til og fra.

December 2022

Daglig kontrol af, om siden stadig er live

Hvis kunderne ændrer deres DNS-poster oid, kan klonwebstedet gå offline, uden at de opdager det. Vi ønsker at indbygge et signal til dette.

November 2022

Mindre pakke XS

For kunder med mindre eller ret statiske websteder har vi tilføjet en lille "gør det selv"-pakke. For € 15 kan du selv komme i gang med Clonable, uden support, og du kan købe yderligere tegn, når du vil. Dog er karakterprisen for dette en del højere.

Oktober 2022

Affiliate-program

Vi er ved at opbygge et affiliateprogram, så partnere kan henvise kunder og modtage attraktive provisioner.

Oktober 2022

pladsholderside ved oprettelse af nye kloner

For at sikre et mere professionelt udseende oprettede vi en side med en pladsholder, mens vi skabte klonen. Dette opdateres, indtil klonen er klar.

Oktober 2022

Koreansk

Vi har tilføjet koreansk som et sprog, du kan oversætte til og fra. Da det ikke er et latinsk eller kyrillisk sprog, giver vi lidt mindre garanti for oversættelseskvaliteten. Vi vil finde ud af mere om dette gennem testning.

Juli 2023

Ny hjemmeside Clonable

Clonable 's egen hjemmeside trængte til fornyelse. Den nye version er hurtigere, mere overskuelig, og design og brugervenlighed er helt i top overalt.

Oktober 2022

Ukrainsk

Vi har tilføjet ukrainsk som et sprog, du kan oversætte til og fra.

Oktober 2022

Konverteringssporing

For at sikre, at kunderne kan anvende konverteringssporing, er der indbygget funktionalitet i Clonable for at muliggøre dette....

September 2022

tegn-tæller (intern brug)

For at kontrollere, hvor mange tegn et websted består af, har vi bygget en tegntæller, som med en lille fejlmargin kan registrere, om et websted indeholder 400.000 eller f.eks. 1,5 millioner tegn. Det gør det lettere for kunderne at vælge et abonnement.

August 2022

Hvor mange dage er der til den nye måned?

Fra nu af vil kundens dashboard vise, hvornår kunden igen kan få adgang til sin månedlige kredit af tegn. På den måde kan kunden nemmere beslutte, om han/hun vil tilføje indhold eller købe ekstra tegn.

August 2022

url-oversættelser i XML-feeds

Urls i XML-feeds vil også blive oversat fra nu af.

Juli 2022

Tyrkisk og indonesisk

Vi har tilføjet tyrkisk og indonesisk som sprog, du kan oversætte til og fra.

Juli 2022

stor opdatering af editoren

 • Oversigt over alle ændringer, der er foretaget i klonen
 • Oversigt over alle ændringer pr. oversættelse
 • Oversigt over alle SEO-ændringer
 • Ændret stilen på dialogboksene, så de ser ens ud på alle kloner
 • Ændret stilen på knapperne i editoren, så de ændres så lidt som muligt ved hver klonning
 • Sæt editor-knapperne i en pop-up-dialog for at skabe et bedre overblik
 • Tilføjet mulighed for at justere knappositioner for at gøre det nemmere at redigere

Juni 2022

At skabe hvide rum

Personlig tilpasning af styling og editor.

Juni 2022

Ordlister til skiftende tekster

 • Ny fane for ordlister på siden med erstatningsregler (teksterstatninger).
 • Søgefelt og paginering for nem søgning efter ord.
 • Bekræftelse for sletning af ord.
 • Et eller flere ord kan erstattes på én gang.
 • Reglerne overtager automatisk en stor bogstavsangivelse. Der er således kun brug for én regel til at erstatte ord med og uden stort begyndelsesbogstaver.
 • Reglerne kan indstilles til at være case-sensitive. Den automatiske aktivering er også deaktiveret.
 • Reglerne kan omvendes, når en regel slettes.
 • Når et fragment redigeres med den editor, som en regel gælder for, bliver reglen ikke tilbageført for det pågældende fragment.
 • For nye oversættelser anvendes reglerne i den rækkefølge, de er tilføjet.
 • Tekstudskiftninger gælder kun for oversatte uddrag.
 • Teksterstatninger anvendes før almindelige erstatningsregler.

Juni 2022

Partnere i dashboardet

Vores samarbejdspartnere, som PostNL, vil få en plads i vores instrumentbræt. Hensigten er, at alle former for andre e-handelstjenester, der er vigtige, skal være opført her, så kunderne hurtigt og nemt kan forbedre deres websted eller webshop.

Juni 2022

Billedredigering

Redigeringsprogrammet kan nu også bruges til at erstatte billeder.

 • Opretter regler for udskiftning af billeder, når et billede udskiftes.
 • Registrerer, når en eksisterende regel er ændret.
 • Registrerer, når en regel er omvendt, og sletter den.
 • Registrerer, når en bruger forsøger at oprette den samme regel to gange, og foreslår derefter at bruge erstatningsreglerne.
 • På nogle websteder fungerer knappen ikke korrekt. Derefter er den (næsten) usynlig, eller også udfører den underliggende knap sin handling, hvilket kan medføre, at siden ændres.

April 2022

XML-feeds

Med Clonable er det også muligt at oversætte din hjemmesides XML-feeds. XML-feeds er som regel shopping-feeds. Det gør det muligt at finde dine produkter på f.eks. Google Shopping.

April 2022

Magento plugin

Magento fungerer generelt upåklageligt med Clonable uden særlige justeringer.

Februar 2022

WordPress-plugin

I WordPress kan du nemt tilføje sprogtags ved at installere vores plugin og konfigurere det med følgende data. Hvis du har brug for at tilføje eller fjerne sprogtags (f.eks. fordi du allerede har dem på dit websted), kan du blot redigere JSON-dataene.

Februar 2022

Køber "yderligere pakker med oversættelsestegn

For at sikre, at kunderne ikke løber tør for oversættelsestegn med mindre abonnementer, vil vi indføre "oversættelsespakker". Du kan f.eks. købe 100.000, 1.000.000 eller 5.000.000 tegn.

Januar 2022

MyWebstore

Siden 07-01-2022 er MijnWebwinkel blevet bedre understøttet, hvilket betyder, at tidligere uoversatte elementer som filtre og tekst i kassen nu også oversættes korrekt.

November 2021

Live-editor

En "what-you-see-is-what-you-get"-editor til ændring af oversættelser og elementer i din klon. På denne måde er det muligt at foretage justeringer ved blot at klikke på det, du ønsker at ændre på siden. Det gør det også endnu nemmere at få f.eks. en indfødt korrekturlæser til at foretage justeringer, mens han eller hun scroller gennem webstedet.

august 2021

Urls oversættes automatisk

Tidligere skulle url'er oversættes via uploads. Nu er det ikke længere nødvendigt. Urls oversættes automatisk til kloner på et andet sprog. Der er også mulighed for selv at ændre url'erne.

august 2021

Oversæt XML

XML-oversættelse er blevet muliggjort. Dette er meget nyttigt, f.eks. til at holde styr på produktfeeds og til at oprette særlige søgemaskiner.

I slutningen af juli 2021

Fra Ungarn til Japan

Eget Clonable site klonet til mange sprog/lande... praktiser, hvad du prædiker!

I slutningen af juli 2021

JSON

Indtil for nylig var det ikke muligt at oversætte JSON. Vi er nu nået til et punkt, hvor det er muligt. Denne funktion er i øjeblikket i betaversion, da vi endnu ikke ved, om der vil være problemer.

Primo juli 2021

Oversæt webadresser via upload-funktion

Gennem en scraper kan vi registrere, oversætte og uploade alle url'er på din hjemmeside. Senere på året kommer der en automatisk oversættelsesfunktion af alle url'er, så selv når du tilføjer en ny side, bliver url'en oversat automatisk.

Juni 2021

5 minutter

og funktionen blev bygget, så enhver medarbejder på Clonable kunne generere en udenlandsk hjemmeside som en demo inden for 5 minutter. Denne funktion gjorde det muligt for mange mennesker hurtigere at blive overbevist om nytten af Clonable.

Januar - juni 2021

Knowledgebase og hjemmeside

I de første måneder af 2021 arbejdede vi hårdt på at få webstedet op at køre. Med oprettelsen af en omfattende vidensbase til vores kunder, informative videoer, forklaringer osv. har vi arbejdet hårdt på at få hjemmesiden op at køre.

August 2020

Clonable

Navnet Clonable er født...

December 2019

Instrumentbræt

Den første version af instrumentbrættet blev lagt online, så kunderne kunne begynde at arbejde med det.

Ønskede funktioner

Import af metatitler

Vi ønsker at gøre SEO på Clonable endnu nemmere. Med en meta-titelimport for eksempel.

Grænseoverskridende SEO-søgeordsforskning

Clonable ønsker, at udenlandske websteder skal være så succesfulde som muligt. Derfor vil vi også begynde at tilbyde SEO-søgeordsanalyser i samarbejde med eksterne partnere. Så lanceringen i udlandet bliver så smidig og smart som muligt.

Meddelelser om erstatninger, der ikke længere er aktive

Nogle gange er der regler, der ikke længere er aktive, fordi hjemmesiden er blevet ændret. Det ville være ønskeligt at sikre, at der er et signal i dashboardet om, at nogle regler er blevet unødvendige.

Det er også muligt at foretage ændringer i editoren i den mobile editor

Nu er editoren kun tilgængelig til visning på skrivebordet.

Platform til korrekturlæsning

Vi ønsker at opbygge en platform for korrekturlæsere, hvor korrekturlæsere kan profilere sig selv, og hvor Clonable kunder kan hyre dem til alle slags opgaver.

SPA og PWA oversætter

Vi vil også gerne kunne oversætte disse teknologier.

Mulighed for at fortryde sletninger

Når man opretter og ændrer substitutionsregler, giver ændringen ikke altid det ønskede resultat. Så ville det være rart, hvis kunden kunne gendanne de gamle regler.

Juridiske funktionaliteter

Clonable vil gerne gøre det lettere for kunderne at udarbejde juridisk nødvendige dokumenter, f.eks. generelle vilkår og betingelser osv. for forskellige lande.