Vejkort

Clonable optimerer løbende sit produkt!

Vejkort header

Clonable optimerer løbende sit produkt. Hvad kan vi forvente i den nærmeste fremtid? Sørg for at scrolle ned til 'Kommende funktioner', så du ved, hvad du kan forvente. Se også vores ønskede funktioner

Kommende funktioner

Maj 2023

Kommentarer til substitutionsregler

Vi har bemærket, at brugerne nogle gange ikke ved, hvad erstatningsreglerne er til for. Nogle gange er det en anden bruger eller Clonable supporttjenesten, der har oprettet erstatningsreglen. Det ville i så fald være rart, hvis der kunne være en eller anden form for mærkning, der gør det klart, hvad reglen er til for.

Sidst i 2023/først i 2024

Oversættelse af tekst til billeder

Vi vil gerne gøre det muligt også at oversætte tekst til billeder i nogle tilfælde, så kunderne ikke skal bruge tid på at udskifte billeder. Vi har nu kørt nogle use cases, men det er en lavere prioritet for kunderne, så udviklingen er blevet udskudt.

Ved udgangen af 2023

Undermappefunktionalitet sammen med Wordpress - kloning på undermappens oprindelige domæne

I øjeblikket er det almindeligt at klone på et nyt eller et underdomæne. Vi ønsker også at tilbyde en mulighed for undermapper. Nogle kunder ønsker dette på grund af deres brandbuilding. Vi tester nu, og med en tilpasset løsning er det allerede muligt, men der er stadig en ret heftig pris for dette.

Ved udgangen af 2023

Abonnement på XML-feed

Clonable vil efter al sandsynlighed starte et XML-feed-abonnement, så du kan få dit XML-feed oversat én gang eller dynamisk, og så du kan bruge erstatningsregler til at øge kvaliteten. Med tiden vil vi også bygge en editor til dette for at gøre korrekturlæsning endnu nemmere.

Ved udgangen af 2023

Links med Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com

Clonable vil arbejde på at opbygge enkle oversættelsesløsninger til visse platforme i samarbejde med dem. I hvilken rækkefølge disse vil være klar, er uklart i øjeblikket.

Ved udgangen af 2023

Tegnetæller (til kunder)

For at kontrollere, hvor mange tegn et websted består af, ønsker vi at udvide den tegntæller, vi allerede har bygget til internt brug, og gøre den klar til potentielle kunder.

Oktober 2023

Brasiliansk portugisisk og amerikansk engelsk

Vi vil gøre det muligt at vælge mellem forskellige former for et sprog. I det mindste for portugisisk for Brasilien og for amerikansk engelsk.

Oktober 2023

Ordbog

Nogle kunder ved allerede på forhånd, hvordan de ønsker at bruge bestemte ord i deres oversættelser. For dem vil vi indføre en "ordliste", så de kan angive deres egen jargon, så visse ord altid bliver oversat på samme måde.

Oktober 2023

Formel og uformel sprogbrug

På nogle sprog er dette meget vigtigt, f.eks. for Tyskland. Det ville være godt, hvis kunderne kunne vælge, hvilken adresseform de vil bruge.

Oktober 2023

Aktivering af lagring af ændringer

Som et bureau skal du anvende SEO-ændringer på klonen og derefter ændre den samme side på det oprindelige websted? Normalt forsvinder SEO-ændringerne derefter. Vi ønsker at undgå dette ved at indbygge en slags "lås" for kunderne. Disse kan gemme SEO-ændringer i den oversatte version på trods af, at det oprindelige websted ændres.

Medio 2023

Arabisk

Arabisk er et ønsket sprog for vores (potentielle) kunder. Dette er i øjeblikket under udvikling. De første tests er gået godt.

Slutningen af august/september 2023

Oversættelse af Javascript og eksterne kilder via browseren

I mange tilfælde er det et mindre problem, hvis indholdet ikke er oversat i kildekoden, men frem for alt skal det se godt oversat ud for brugeren. Derfor ønsker vi at gøre det muligt at oversætte javascript og eksterne kilder via browseren. Det vil gøre det lettere for især mindre hjemmesider og folk med mindre teknisk viden at oversætte deres hjemmeside.

I begyndelsen af august 2023

Wordpress-plugin version 2

Wordpress-pluginet vil blive udvidet. Der vil være et script til integration af sprogomskifteren, så brugerne kan installere den endnu hurtigere og nemmere uden teknisk viden. Undermappefunktionalitet vil blive indbygget, hvilket eliminerer behovet for, at brugerne foretager dns-konfiguration og gør det endnu nemmere at bruge Clonable uden teknisk viden. Der vil også være et link til Clonable dashboard.

Færdiggjorte funktioner

Juli 2023

Ny hjemmeside Clonable

Clonable 's egen hjemmeside trængte til fornyelse. Den nye version er hurtigere, mere overskuelig, og design og brugervenlighed er helt i top overalt.

Juni 2023

Ny Clonable søgemaskine Site Search

I din klon søger søgemaskinen normalt på originalsproget. Det er ikke problematisk med en klon på samme sprog, men ret irriterende på et andet sprog. Vi har udviklet en løsning til dette i Clonable.

Derudover: Hvis kunden bruger et søgemodul, der fungerer på basis af et feed (såsom Doofinder, Sooqr osv.), fungerer dette problemfrit med Clonable. Dette er ofte tilfældet med webshops.

Maj 2023

Kommentarer til substitutionsregler

Vi har bemærket, at brugerne nogle gange ikke ved, hvad erstatningsreglerne er til for. Nogle gange er det en anden bruger eller Clonable supporttjenesten, der har oprettet erstatningsreglen. Det ville i så fald være rart, hvis der kunne være en eller anden form for mærkning, der gør det klart, hvad reglen er til for.

Sidst i marts

Ny registreringsproces

For at gøre det endnu nemmere for kunderne at tilmelde sig, er vi ved at forbedre og forenkle tilmeldingsprocessen betydeligt. Det vil f.eks. også være muligt at registrere et domæne på Clonable, hvorefter alle indstillingerne for det internationale domæne vil være klar til at oprette en klon med det samme. På denne måde behøver kunderne ikke længere at beskæftige sig med DNSændringsprocessen, hvis de ønsker det.

December 2022

Daglig kontrol af, om siden stadig er live

Hvis kunderne ændrer deres DNS-poster oid, kan klonwebstedet gå offline, uden at de opdager det. Vi ønsker at indbygge et signal til dette.

December 2022

nye oversættelser af dashboard-url'er

Oversættelse af webadresser kunne være bedre. Fra nu af har den besøgende et overblik over alle oversatte urls og kan også nemt redigere dem manuelt.

November 2022

Mindre pakke XS

For kunder med mindre eller ret statiske websteder har vi tilføjet en lille "gør det selv"-pakke. For € 15 kan du selv komme i gang med Clonable, uden support, og du kan købe yderligere tegn, når du vil. Dog er karakterprisen for dette en del højere.

Oktober 2022

Koreansk

Vi har tilføjet koreansk som et sprog, du kan oversætte til og fra. Da det ikke er et latinsk eller kyrillisk sprog, giver vi lidt mindre garanti for oversættelseskvaliteten. Vi vil finde ud af mere om dette gennem testning.

Februar 2023

Norsk

Vi har tilføjet norsk som et sprog, du kan oversætte til og fra.

Oktober 2022

Ukrainsk

Vi har tilføjet ukrainsk som et sprog, du kan oversætte til og fra.

Oktober 2022

pladsholderside ved oprettelse af nye kloner

For at sikre et mere professionelt udseende oprettede vi en side med en pladsholder, mens vi skabte klonen. Dette opdateres, indtil klonen er klar.

Oktober 2022

Affiliate-program

Vi er ved at opbygge et affiliateprogram, så partnere kan henvise kunder og modtage attraktive provisioner.

Oktober 2022

Konverteringssporing

For at sikre, at kunderne kan anvende konverteringssporing, er der indbygget funktionalitet i Clonable for at muliggøre dette....

September 2022

tegn-tæller (intern brug)

For at kontrollere, hvor mange tegn et websted består af, har vi bygget en tegntæller, som med en lille fejlmargin kan registrere, om et websted indeholder 400.000 eller f.eks. 1,5 millioner tegn. Det gør det lettere for kunderne at vælge et abonnement.

Sidst i marts/først i april

Sprogomskifter

Mange kunder spørger om tilføjelse af flag / en landevælger. Vi indarbejder nu denne mulighed, så kunderne selv nemt kan tilføje en sprogvælger til deres hjemmeside samt deres klonhjemmeside via et script.

Sidst i april

Dynamiske feeds

Webshop-kunder, der bruger vores XML-oversættelsesmodul, har angivet, at de gerne vil have en dynamisk feed-funktion, som opdaterer XML-feedet med nye oversættelser hver dag eller uge. Dette er nu blevet realiseret.

XML-feeds opdateres, hvis dette er aktiveret:

 • Brugeren kan vælge, hvor ofte et XML-feed skal opdateres (mod ekstra omkostninger)
 • Kunderne kan fastsætte et månedligt budget for et XML-feed
 • Når et budget er nået, modtager kunderne en meddelelse om dette
 • Kunderne kan se de forskellige kvoter af feeds på siden for forbrug og fakturering.
 • Understøttelse af større feeds, op til 50 MB

Sidst i marts

forhåndsvisning af kloner

Kunderne vil nemt kunne oprette deres egen preview-klon med et begrænset antal oversatte tegn.

August 2022

Hvor mange dage er der til den nye måned?

Fra nu af vil kundens dashboard vise, hvornår kunden igen kan få adgang til sin månedlige kredit af tegn. På den måde kan kunden nemmere beslutte, om han/hun vil tilføje indhold eller købe ekstra tegn.

August 2022

url-oversættelser i XML-feeds

Urls i XML-feeds vil også blive oversat fra nu af.

Juli 2022

Tyrkisk og indonesisk

Vi har tilføjet tyrkisk og indonesisk som sprog, du kan oversætte til og fra.

Juli 2022

stor opdatering af editoren

 • Oversigt over alle ændringer, der er foretaget i klonen
 • Oversigt over alle ændringer pr. oversættelse
 • Oversigt over alle SEO-ændringer
 • Ændret stilen på dialogboksene, så de ser ens ud på alle kloner
 • Ændret stilen på knapperne i editoren, så de ændres så lidt som muligt ved hver klonning
 • Sæt editor-knapperne i en pop-up-dialog for at skabe et bedre overblik
 • Tilføjet mulighed for at justere knappositioner for at gøre det nemmere at redigere

Juni 2022

At skabe hvide rum

Personlig tilpasning af styling og editor.

Juni 2022

Ordlister til skiftende tekster

 • Ny fane for ordlister på siden med erstatningsregler (teksterstatninger).
 • Søgefelt og paginering for nem søgning efter ord.
 • Bekræftelse for sletning af ord.
 • Et eller flere ord kan erstattes på én gang.
 • Reglerne overtager automatisk en stor bogstavsangivelse. Der er således kun brug for én regel til at erstatte ord med og uden stort begyndelsesbogstaver.
 • Reglerne kan indstilles til at være case-sensitive. Den automatiske aktivering er også deaktiveret.
 • Reglerne kan omvendes, når en regel slettes.
 • Når et fragment redigeres med den editor, som en regel gælder for, bliver reglen ikke tilbageført for det pågældende fragment.
 • For nye oversættelser anvendes reglerne i den rækkefølge, de er tilføjet.
 • Tekstudskiftninger gælder kun for oversatte uddrag.
 • Teksterstatninger anvendes før almindelige erstatningsregler.

Juni 2022

Partnere i dashboardet

Vores samarbejdspartnere, som PostNL, vil få en plads i vores instrumentbræt. Hensigten er, at alle former for andre e-handelstjenester, der er vigtige, skal være opført her, så kunderne hurtigt og nemt kan forbedre deres websted eller webshop.

Juni 2022

Billedredigering

Redigeringsprogrammet kan nu også bruges til at erstatte billeder.

 • Opretter regler for udskiftning af billeder, når et billede udskiftes.
 • Registrerer, når en eksisterende regel er ændret.
 • Registrerer, når en regel er omvendt, og sletter den.
 • Registrerer, når en bruger forsøger at oprette den samme regel to gange, og foreslår derefter at bruge erstatningsreglerne.
 • På nogle websteder fungerer knappen ikke korrekt. Derefter er den (næsten) usynlig, eller også udfører den underliggende knap sin handling, hvilket kan medføre, at siden ændres.

April 2022

XML-feeds

Med Clonable er det også muligt at oversætte din hjemmesides XML-feeds. XML-feeds er som regel shopping-feeds. Det gør det muligt at finde dine produkter på f.eks. Google Shopping.

April 2022

Magento plugin

Magento fungerer generelt upåklageligt med Clonable uden særlige justeringer.

Februar 2022

WordPress-plugin

I WordPress kan du nemt tilføje sprogtags ved at installere vores plugin og konfigurere det med følgende data. Hvis du har brug for at tilføje eller fjerne sprogtags (f.eks. fordi du allerede har dem på dit websted), kan du blot redigere JSON-dataene.

Februar 2022

Køber "yderligere pakker med oversættelsestegn

For at sikre, at kunderne ikke løber tør for oversættelsestegn med mindre abonnementer, vil vi indføre "oversættelsespakker". Du kan f.eks. købe 100.000, 1.000.000 eller 5.000.000 tegn.

Januar 2022

MyWebstore

Siden 07-01-2022 er MijnWebwinkel blevet bedre understøttet, hvilket betyder, at tidligere uoversatte elementer som filtre og tekst i kassen nu også oversættes korrekt.

November 2021

Live-editor

En "what-you-see-is-what-you-get"-editor til ændring af oversættelser og elementer i din klon. På denne måde er det muligt at foretage justeringer ved blot at klikke på det, du ønsker at ændre på siden. Det gør det også endnu nemmere at få f.eks. en indfødt korrekturlæser til at foretage justeringer, mens han eller hun scroller gennem webstedet.

august 2021

Urls oversættes automatisk

Tidligere skulle url'er oversættes via uploads. Nu er det ikke længere nødvendigt. Urls oversættes automatisk til kloner på et andet sprog. Der er også mulighed for selv at ændre url'erne.

august 2021

Oversæt XML

XML-oversættelse er blevet muliggjort. Dette er meget nyttigt, f.eks. til at holde styr på produktfeeds og til at oprette særlige søgemaskiner.

I slutningen af juli 2021

Fra Ungarn til Japan

Eget Clonable site klonet til mange sprog/lande... praktiser, hvad du prædiker!

I slutningen af juli 2021

JSON

Indtil for nylig var det ikke muligt at oversætte JSON. Vi er nu nået til et punkt, hvor det er muligt. Denne funktion er i øjeblikket i betaversion, da vi endnu ikke ved, om der vil være problemer.

Primo juli 2021

Oversæt webadresser via upload-funktion

Gennem en scraper kan vi registrere, oversætte og uploade alle url'er på din hjemmeside. Senere på året kommer der en automatisk oversættelsesfunktion af alle url'er, så selv når du tilføjer en ny side, bliver url'en oversat automatisk.

Juni 2021

5 minutter

og funktionen blev bygget, så enhver medarbejder på Clonable kunne generere en udenlandsk hjemmeside som en demo inden for 5 minutter. Denne funktion gjorde det muligt for mange mennesker hurtigere at blive overbevist om nytten af Clonable.

Januar - juni 2021

Knowledgebase og hjemmeside

I de første måneder af 2021 arbejdede vi hårdt på at få webstedet op at køre. Med oprettelsen af en omfattende vidensbase til vores kunder, informative videoer, forklaringer osv. har vi arbejdet hårdt på at få hjemmesiden op at køre.

August 2020

Clonable

Navnet Clonable er født...

December 2019

Instrumentbræt

Den første version af instrumentbrættet blev lagt online, så kunderne kunne begynde at arbejde med det.

Ønskede funktioner

Import af metatitler

Vi ønsker at gøre SEO på Clonable endnu nemmere. Med en meta-titelimport for eksempel.

Grænseoverskridende SEO-søgeordsforskning

Clonable ønsker, at udenlandske websteder skal være så succesfulde som muligt. Derfor vil vi også begynde at tilbyde SEO-søgeordsanalyser i samarbejde med eksterne partnere. Så lanceringen i udlandet bliver så smidig og smart som muligt.

Oversæt ikke sider

Nogle sider vil du måske slet ikke oversætte. Det ville være rart, hvis du kunne uploade dem og angive, om du ønsker, at visse andre blokke på disse sider skal oversættes. Som f.eks. sidefod, overskrift osv.

Tags pr. blok for at undgå oversættelse af bestemt indhold

Som websted er der nogle tekster, som du måske ikke ønsker at oversætte. Vi ønsker at kunne bruge enkle tags for at sikre, at kunderne kan oprette dette.

Meddelelser om erstatninger, der ikke længere er aktive

Nogle gange er der regler, der ikke længere er aktive, fordi hjemmesiden er blevet ændret. Det ville være ønskeligt at sikre, at der er et signal i dashboardet om, at nogle regler er blevet unødvendige.

Edderkoppemulighed for kunder

Vi ønsker at give kunder, der tilføjer meget indhold, mulighed for at sikre, at det udenlandske indhold bliver spideret en gang imellem via en robot, så disse sider også bliver oversat og indekseret direkte.

Det er også muligt at foretage ændringer i editoren i den mobile editor

Nu er editoren kun tilgængelig til visning på skrivebordet.

Platform til korrekturlæsning

Vi ønsker at opbygge en platform for korrekturlæsere, hvor korrekturlæsere kan profilere sig selv, og hvor Clonable kunder kan hyre dem til alle slags opgaver.

SPA og PWA oversætter

Vi vil også gerne kunne oversætte disse teknologier.

Mulighed for at fortryde sletninger

Når man opretter og ændrer substitutionsregler, giver ændringen ikke altid det ønskede resultat. Så ville det være rart, hvis kunden kunne gendanne de gamle regler.

Juridiske funktionaliteter

Clonable vil gerne gøre det lettere for kunderne at udarbejde juridisk nødvendige dokumenter, f.eks. generelle vilkår og betingelser osv. for forskellige lande.

Få ideer til SEO-omskrivninger gennem AI som ChatGPT

Det ville være en god funktion at kunne omskrive/tilpasse det oversatte indhold ved hjælp af ChatGPT eller noget lignende. At denne AI-software begynder at give forslag til visse oversatte tekster. Dette kunne være for at forbedre SEO, men også for f.eks. at kunne udpege underlige oversættelser tidligere.