🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Om os

Clonable - Nem kopiering, oversættelse og vedligeholdelse af hjemmesider på 5 minutter

Leder du efter pressemeddelelser om Clonable? Se vores oversigt her.
om os banner

Clonable Højre billede

Begyndelsen

På Clonable tror vi på smarte og omkostningseffektive marketingløsninger. Som partner for Hockeygear.eu, en af Europas største hockey-webbutikker, havde online marketingbureauet Wecommerce siden 2011 ledt efter måder at erobre markedsandele på uden de mega-budgetter, som vores konkurrenter i hockeybranchen har. Vi var nødt til at tænke strategisk og anvende smarte tricks for at købe ind til lavere omkostninger og tjene penge.

Problemet er

I 2017, da priskrigene blev hyppigere, stod vi over for udfordringen med at sikre Hockeygears overlevelse på markedet. At gå med på de lave priser ville påvirke overskuddet katastrofalt. Vi søgte derfor alternative løsninger, herunder at komme ind på internationale markeder uden for store reklamebudgetter. Vi fokuserede på at få højere placeringer i Google. Men da hockey ikke er en stor sport overalt, var vi nødt til at gribe det an på en meget omkostningseffektiv måde. Når alt kommer til alt, har en fransk webshop med et potentiale på flere titusinde euro i omsætning inden for få år begrænset tid og ressourcer til udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Clonable Venstre billede
Clonable Højre billede

Ideen er

Det blev dog hurtigt klart, at det var for dyrt at oprette, vedligeholde og hoste separate webshops for hvert nyt marked, især for mindre markeder som Flandern. Omkostningerne løb hurtigt op i 10.000 euro om året, hvilket er en betydelig investering, især i en tid med priskrige med lave marginer. I 2019 arbejdede vi sammen med vores talentfulde deltidsprogrammør Bas van den Boom for at finde en løsning på dette problem. Vi kombinerede hans programmeringsviden med vores ekspertise inden for online markedsføring, og således blev ideen til Clonable født.

Introduktionen

Under en brainstorm i 2021 opstod ideen om at tilføje oversættelsesfunktioner til Clonable. Vores kunder havde ofte spurgt, om det var muligt at oversætte indholdet på deres webshops, så de kunne øge deres rækkevidde. Det lød for godt til at være sandt, men vi tilføjede denne funktion på rekordtid. Oversættelsesfunktionen fik stor opmærksomhed og resulterede i en bemærkelsesværdig vækst på Clonable. På Webwinkel Vakdagen i Utrecht introducerede vi Clonable med oversættelsesfunktionen, og efter to vellykkede messedage mærkede vi en enorm interesse og efterspørgsel fra offentligheden. Desuden udviklede vi en funktion, der gjorde det muligt for os at forberede et demosite med oversættelse til enhver hjemmeside inden for 5 minutter.

Clonable Venstre billede
Clonable Højre billede

Målet er

På Clonable stræber vi efter at give dig adgang til smart markedsføring og effektiv administration af hjemmesider. Med vores værktøj kan hjemmesider nemt kopieres, oversættes og vedligeholdes, hvilket sparer virksomhedsejere for værdifuld tid og penge. Uanset om du ønsker at udvide dit marked i udlandet eller blot forny din hjemmeside hurtigt, tilbyder Clonable den løsning, du har brug for. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at nå deres mål, og vi fortsætter med at innovere for at imødekomme vores kunders behov.

Vores kloner

Bas

Bas

Medstifter - COO

Niels

Niels

Medstifter - CEO

Bas

Bas

Medstifter - CTO

Elaine

Elaine

Account manager

Max

Max

Udvikler

Teun

Teun

Drifts- og partnerchef

Fons

Fons

Account manager

Jarno

Jarno

Administration

Niels

Niels

Webudvikler

Hugo

Hugo

Junior-udvikler

Sjoerd

Sjoerd

Digital marketingmedarbejder

Nic

Nic

Account manager

Niels

Niels

Webudvikler