🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Starter Clonable?

Vi besvarer dine spørgsmål.

Spørgsmålstegn-billede

Generelt

Hvad er Clonable helt præcist?

Clonable er et værktøj til at kopiere, eventuelt oversætte og vedligeholde en hjemmeside. Hvordan lyder det? Med Clonable-værktøjet kan du f.eks. meget nemt klone en hollandsk (.nl) hjemmeside til en belgisk (.be) hjemmeside. Men du kan også oversætte din tyske webshop til f.eks. dansk og placere den på et .dk-domæne. Hjemmesiden vil forblive nøjagtig den samme, uden at begå plagiat ifølge søgemaskinerne. Heller ikke selv om du ikke tilføjer en oversættelse i vores system. Du vælger selv, hvilke elementer du vil tilpasse til den klonede hjemmeside. Du kan f.eks. udskifte logoet og/eller hollandske søgeord med flamske søgeord. Eller ændre en bestemt tysk oversættelse, fordi du foretrækker en bestemt jargon på din tyske hjemmeside. Du kan finde flere fordele ved Clonable-værktøjet nedenfor.

Hvad er fordelen ved at klone et websted?

At klone en hjemmeside til et andet område har tre store fordele:

 1. Omkostningsbesparende. Normalt koster det mange penge at kopiere og oversætte en hjemmeside eller webshop. Med Clonable er det kun en brøkdel af det.
 2. Tidsbesparende. Det tager normalt måneder at oversætte en rimelig stor hjemmeside, for slet ikke at tale om en meget stor webshop med titusindvis af produkter. Med Clonable kan du gå live på en uge.
 3. Så godt som vedligeholdelsesfrit. Der er intet besvær med at vedligeholde udenlandsk indhold, nyt indhold klones og oversættes automatisk. Der er ingen ekstra hosting, og du behøver kun at vedligeholde ét dashboard/backend til to eller flere sider (nyttigt til f.eks. lagerstyring).

Derudover er der et par andre fordele...

 1. SEO-optimering. Via Clonable kan du ganske enkelt blive fundet med dit produkt eller din tjenesteydelse i flere lande eller af andre end modersmålstalere i dit eget land. Desuden har du mere tid og flere penge tilbage at arbejde med på grund af de tids- og omkostningsbesparelser, du opnår.
 2. Konverteringsoptimering | Dine udenlandske kunder føler sig mere hjemme i deres eget personlige miljø.
 3. Adwords-besparelser | Du kan annoncere med et unikt site på dets eget sprog, hvilket forbedrer kvalitetsscoren og derfor kan give omkostningsbesparelser.
 4. Kvalitet. Selv om menneskelige oversættere naturligvis leverer endnu bedre oversættelser i mange tilfælde, er Clonable langt bedre end Google Translate med hensyn til kvalitet. De omkostnings- og tidsbesparelser betyder også, at en oversætter hurtigt kan bringe webstedet op på et næsten perfekt niveau for de besøgende ved at gennemgå de vigtigste sider, menuer osv. og tilpasse dem om nødvendigt.
Hvilke sprog er mulige med Clonable?

Lokaliseringsmulighederne med Clonable er enorme. Du kan klone stort set ethvert domæne.

Følgende sprog er tilgængelige i øjeblikket:

 • Bulgarsk
 • Kinesisk*
 • Dansk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Estisk
 • Finsk
 • Fransk
 • Græsk
 • Ungarsk
 • Indonesisk
 • Italiensk
 • Japansk*
 • Koreansk*
 • Lets
 • Litauisk
 • Hollandsk
 • Norsk
 • Ukrainsk
 • Polsk
 • Portugisisk
 • Rumænsk
 • Russisk
 • Slovensk
 • Slovakisk
 • Spansk
 • Tjekkisk
 • Tyrkisk
 • Svensk
 • Arabisk

Vil du klone din hjemmeside uden oversættelse? Det er også muligt. Du kan klone næsten alle sprog, så længe det er et lignende sprog eller en dialekt. Eksempler på almindelige kloner er:

 • Hollandsk (.nl) → Flamsk (.be)
 • Tyskland (.de) → Østrig (.at)
 • Frankrig (.fr) → fransktalende Belgien (.be), Canada (.ca) eller Elfenbenskysten (.ci)
 • Spanien (.es) → Argentina (.ar), Mexico (.mx) eller Colombia (.co)
 • International (.com) → England (.co.uk), Australien (.au), Indien (.in) eller USA (.us)

Selvfølgelig fungerer Clonable også omvendt for de ovenstående muligheder. Er du nysgerrig efter en anden kloningsmulighed? Du er velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne. Ingen udfordring er for skør for os!

* For de fremhævede sprog er oversættelseskvaliteten endnu ikke så høj som for de andre sprog.

Er kloning af et websted det samme som at oversætte det?

Nej, kloning eller oversættelse af et site er ikke Det er det samme! At klone en hjemmeside betyder ikke automatisk, at den også bliver oversat. Men de fleste kunder ønsker det og vælger en klon med oversættelse. En klonet hjemmeside uden oversættelse er også mulig og giver mange fordele. Det tjener til at nå et bestemt område med det samme sprog og sikrer, at din hjemmeside rangeres højere i søgeresultaterne i den pågældende region. Det er dog muligt at tilpasse visse søgeord, så de passer til målgruppen (lokalisering).

Hvad er forskellen i forhold til at bruge Google Translate?

Clonable har flere fordele end blot at oversætte et websted med Google Translate.

 1. En stor fordel er, at det giver dig et ekstra domæne via Clonable, som søgemaskinerne indekserer. Med et .de-domæne kan du for eksempel blive fundet i Tyskland. Google Translate er ikke indekseret af Google, så du får ingen ekstra kunder.
 2. Google Translate oversætter hele siden, men ændringer er ikke mulige. Med Clonable er det muligt at foretage ændringer efter oversættelser, både hvad angår tekst og f.eks. ændring af billeder, logoer eller præferenceindstillinger. Se vores Knowledgebase for mere information om alle mulighederne.
 3. Google Translates oversættelser er faktisk ikke altid så gode. Vores er mange gange bedre. Især fordi de også kan kontrolleres og forbedres af en korrekturlæser. Du kan hyre en gennem os eller selv finde en.
 4. En Google Translate-knap på din hjemmeside ser ret uprofessionel ud.
 5. Med en klonet hjemmeside via Clonable kan du annoncere eller implementere marketingstrategier med denne hjemmeside (og dermed dette udenlandske domæne), dette er ikke muligt med Google Translate.
Jeg har en webshop, virker det også?

Ja, det er rigtigt! Der er allerede flere kunder, som har brugt Clonable-værktøjet til at klone deres webshop. Det fungerer på samme måde og lige så godt som til en blog eller informationsside. Der findes endda specifikke erstatninger til webshops, som hjælper med at øge konverteringen. Du er velkommen til at spørge om dette.

Skal jeg have nogen teknisk viden for at klone et websted via Clonable?

Nej, det er det ikkeDu behøver ingen særlig viden for at arbejde med Clonable. Vores system er enkelt designet og let at bruge. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, kan du altid kontakte os for spørgsmål. Hvis du ønsker det, kan du også vælge at få værktøjet konfigureret af Clonable.

Kan et websted klones?

JaI princippet kan enhver hjemmeside klones! Med en klon med oversættelse er der kun et begrænset antal undtagelser, hvor det ikke er muligt at oversætte alt korrekt. Indlæsning af dynamisk indhold er stadig ikke altid muligt. Det sker noget oftere med webshopsystemet Shopify og med Wix, for eksempel.

Kan jeg også få min klon konfigureret af Clonable?

Det er meget nemt selv at konfigurere Clonable -klonen. Vil du alligevel hellere have, at vi konfigurerer den for dig? Det kan du sagtens! Vi kan optimere din klon hurtigt og effektivt. Vil du have flere oplysninger om omkostningerne? Så kontakt os venligst.

Kan jeg linke til en anden konto til f.eks. Google Analytics, Doofinder, Google Search Console eller andre søgemaskiner?

Ja, det kan du sagtens sætte op. For onlinebutikker er det dog ikke altid tilrådeligt, fordi transaktionerne finder sted på den oprindelige konto.

Hvad er forskellen mellem at omdirigere et websted til mit nuværende websted og kloning af et websted?

At linke en side er ikke det samme som at klone den med Clonable. Når du kloner siden, kan du tilpasse den til landets eller regionens udseende og nøgleord. Det sikrer, at din hjemmeside bliver bedre fundet af søgemaskinerne, og at kunden føler sig mere hjemme på din hjemmeside.

Hvad er oversættelsens kvalitet?

For sprog med det latinske alfabet er oversættelseskvaliteten alligevel 95-97 %. For sprog med kyrillisk skrift er den mindst 93 %. For andre sprog, såsom japansk og kinesisk, var vi endnu mindre i stand til at definere denne kvalitet. Vi anslår den til mindst 90%. Vi anbefaler altid at gå et par ting grundigt igennem:

 • Menutitler: på grund af det begrænsede antal ord kan nogle ord stadig erstattes af det forkerte synonym.
 • Hjemmesider og andre meget vigtige sider.
 • Generelle vilkår og betingelser og andre juridiske dokumenter.

Kvaliteten kan nemt opgraderes til 98-99% med vores værktøj Clonable, via vores superenkle editor og vores substitutionsregler. En korrekturlæser vil være i stand til at forbedre siden meget hurtigt. Alt i alt vil du, selv med korrekturlæser, bruge betydeligt færre penge, end hvis du får alt oversat og indtastet manuelt.

Læs mere om oversættelseskvalitet: https://www.clonable.dk/kwaliteit-vertalingen-clonable-ai-vertaalmachine/.

Hvordan starter man Clonable?

Du kan starte Clonable, når du har oprettet en konto. Du kan her Opret din konto direkte. Når du har oprettet din konto, får du straks adgang til Clonable-dashboardet. I dashboardet kan du straks begynde at oprette en klon.

Kan jeg virkelig prøve Clonable gratis?

Ja, du kan oprette en klon af din hjemmeside helt gratis og uforpligtende og prøve den i 14 dage Clonable. I prøveperioden vil kun et begrænset antal sider blive oversat.

Kan jeg bruge Clonable til min webshop?

Ja, du kan også bruge Clonable til din webshop. Magento, Shopware, Woocommerce, Logic4 fungerer fint, og det samme gør mange andre systemer. Vær dog opmærksom på, at CMS-systemer som Lightspeed og Shopify kan have mere begrænsede funktioner, når du bruger Clonable, f.eks. captcha-koder, visse plugins, nogle filtre osv.

Vil min oversatte side blive indekseret af søgemaskiner?

Din oversatte hjemmeside vil først blive indekseret, når du vælger at fjerne "No-index". Det er vigtigt, at du har gennemført alle de nødvendige trin i Clonable-dashboardet, før du deaktiverer no-index. Først når du har gennemført disse trin og deaktiveret no-index, vil din hjemmeside blive indekseret.

Sammenkædning af konti

Hvordan linker jeg min Google Analytics-konto?

Der følger en vejledning til at forbinde din Google Analytics-konto. For webshops er det godt at vide, at vi foretrækker at måle konverteringer i den samme analysekonto som den oprindelige webshop.

Hvordan forbinder jeg Google Search Console med mit klonede websted?

Du kan tilføje et klonet site til din Google Search Console på samme måde som med dit normale site.
Tilføj poperty → indtast domænenavn eller URL

Clonable Back-End

Hvordan arbejder jeg i backenden af det klonede websted?

Den klonede hjemmeside har ikke sin egen back-end, da det kun er en live kopi af front-end. Eventuelle ændringer i back-end på det oprindelige website vil automatisk blive vist på den oversatte klon. Når du kun på det klonede sted ønsker at foretage ændringer, såsom at tilføje nøgleord eller ændre logoer, kan du justere dette i menuen på Clonable.

Hvad kan jeg ændre i backend?

Med Clonable er næsten alt på din hjemmeside nemt at tilpasse. For at lokalisere din hjemmeside kan du nemt tilpasse følgende ting:

 • (Søg) ord
 • Billeder
 • Vis eller ikke vise tekster
 • Logos
 • UPS'er
 • Præferencer:
  • Betalingsmetoder
  • Forsendelsesland
 • URL'er
 • XML-feeds
 • osv.

Anmod om en klon

Hvor lang tid går der, før min klon er klar?

Inden for 10 minutter er klonen allerede oprettet og klar til brug. Det tager dog ofte længere tid, før siden er tilgængelig overalt i verden på grund af DNS-ændringer. Som Clonable har vi desværre heller ingen indflydelse på den tid, det tager dit it-firma at opsætte sprogtags korrekt. Du kan dog allerede nu begynde at implementere de første ændringer. Vi regner med en gennemløbstid på to uger.

Hvad er omkostningerne ved et klonet websted?

En opdateret oversigt over vores priser kan findes på siden Priser på Clonable. Kontakt os for at få et tilbud på en skræddersyet hjemmeside eller shop.

Hvilke oplysninger er nødvendige for at anmode om en klon?

Clonable fungerer med de fleste hjemmesider og mange webshops. For at se, om din hjemmeside eller webshop er egnet til en klon, kan du nemt oprette en demo via Clonable Dashboard. Overbevist om styrken ved Clonable? Så vælg den pakke, der passer dig bedst, og udfyld dine betalingsoplysninger. Det er alt, hvad vi har brug for!

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.