Om Clonable

Clonable - dit værktøj til kloning og lokalisering af websites og webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adresse

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ofte stillede spørgsmål

/Ofte stillede spørgsmål

De hyppigst stillede spørgsmål om værktøjet Clonable

Leder du efter flere oplysninger eller har du et spørgsmål? Du finder sandsynligvis svaret på denne side.

Kan du stadig ikke finde ud af det? Så tøv ikke med at kontakt kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål - Generelt

add remove Hvad er Clonable helt præcist?

Et værktøj til at kopiere, oversætte og vedligeholde et websted, hvordan lyder det? Med værktøjet Clonable kan du f.eks. nemt klone et hollandsk (.nl) websted til et belgisk (.be) websted. Men du kan også oversætte din tyske webshop til f.eks. dansk og placere den på et .dk-domæne. Hjemmesiden forbliver identisk, uden at søgemaskinerne plagierer den. Ikke engang hvis du ikke tilføjer en oversættelse i vores system. Du vælger selv, hvilke elementer der skal tilpasses til det klonede websted. Du kan f.eks. erstatte logoet og/eller de nederlandske nøgleord med flamske nøgleord. Eller ændre en bestemt tysk oversættelse, fordi du foretrækker at beholde en bestemt jargon på dit tyske websted. Du kan finde flere fordele ved værktøjet Clonable nedenfor.

add remove Hvad er fordelen ved at klone et websted?

Kloning af et websted til et andet område har seks store fordele:

 1. Omkostningsbesparende. Normalt koster det enormt mange penge at kopiere og oversætte et websted eller en webshop. Med Clonable er det kun en brøkdel af det.
 2. Tidsbesparende. Normalt tager det måneder at oversætte et rimeligt stort websted, for slet ikke at tale om en meget stor webshop med titusindvis af produkter. Med Clonable kan du gå live på en uge.
 3. Så godt som vedligeholdelsesfri. Det er ikke besværligt at holde styr på udenlandsk indhold, da nyt indhold automatisk klones og oversættes. Der er ingen ekstra hosting, og du behøver kun at vedligeholde ét dashboard/backend for 2 eller flere websteder (nyttigt til f.eks. lagerstyring).

Derudover er der et par andre fordele...

 1. SEO-optimering. Via Clonable kan du ganske enkelt blive fundet med dit produkt eller din tjenesteydelse i flere lande eller af andre end modersmålstalere i dit eget land. Desuden har du mere tid og flere penge tilbage at arbejde med på grund af de tids- og omkostningsbesparelser, du opnår.
 2. Konverteringsoptimering | Din udenlandske kunde føler sig mere hjemme i sit eget personlige miljø.
 3. Adwords-besparelser | Du kan annoncere med et unikt websted på dets eget sprog, hvilket forbedrer kvalitetsscoren og derfor kan resultere i omkostningsbesparelser.
 4. Kvalitet. Selv om menneskelige oversættere naturligvis leverer endnu bedre oversættelser i mange tilfælde, er Clonable langt bedre end Google Translate med hensyn til kvalitet. De omkostnings- og tidsbesparelser betyder også, at en oversætter hurtigt kan bringe webstedet op på et næsten perfekt niveau for de besøgende ved at gennemgå de vigtigste sider, menuer osv. og tilpasse dem om nødvendigt.
add remove Hvilke sprog er mulige?

Lokaliseringsmulighederne med Clonable er fantastiske. Du kan klone næsten alle domæner.

I øjeblikket muligt:

 • Hollandsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Engelsk
 • Spansk
 • Portugisisk
 • Italiensk
 • Svensk
 • Dansk
 • Finsk
 • Rumænsk
 • Polsk
 • Bulgarsk
 • Slovensk
 • Slovakisk
 • Tjekkisk
 • Lets
 • Litauisk
 • Vi arbejder stadig på russisk, japansk og kinesisk. Vi kan dog ikke give lige så mange garantier som for de andre sprog.

Du ønsker at klone dit websted uden oversættelse. Det er også muligt. Du kan klone næsten alle sprog, så længe det er et lignende sprog eller dialekt. Eksempler på almindelige kloner er:

 • Hollandsk (.nl) → Flamsk (.be)
 • Tyskland (.de) → Østrig (.at)
 • Frankrig (.fr) → fransktalende Belgien (.be), Canada (.ca) eller Elfenbenskysten (.ci)
 • Spanien (.es) → Argentina (.ar), Mexico (.mx) eller Colombia (.co)
 • International (.com) → England (.co.uk), Australien (.au), Indien (.in) eller USA (.us)

Clonable fungerer naturligvis også omvendt for de ovennævnte muligheder. Er du nysgerrig efter en anden kloningsmulighed? Du er velkommen til at kontakte os og spørge om mulighederne. Vi kan lide at blive overrasket!

add remove Er kloning af et websted det samme som at oversætte det?

Nej, det er ikke det samme! Kloning af et websted betyder ikke automatisk, at det vil blive oversat. De fleste kunder ønsker dog dette og vælger en klon med oversættelse. Et klonet websted uden oversættelse er også muligt og giver mange fordele. Den betjener et specifikt område med samme sprog og sørger for, at dit websted placeres højere i søgeresultaterne i det pågældende område. Det er dog muligt at tilpasse visse nøgleord til målgruppen (lokalisering).

add remove Hvad er forskellen i forhold til at bruge Google Translate?

Clonable har flere fordele end blot at oversætte et websted med Google Translate.

 1. En stor fordel er, at du får et ekstra domæne via Clonable, som søgemaskinerne indekserer. Med et .de-domæne kan du f.eks. blive fundet i Tyskland. Google Translate bliver ikke indekseret af Google, hvilket betyder, at du ikke får flere kunder.
 2. Google Translate oversætter hele siden, men det er ikke muligt at foretage ændringer. Med Clonable er det muligt at foretage justeringer efter oversættelserne, både med hensyn til tekst og f.eks. ændring af billeder, logoer eller præferencer. Se voresVidensbase for at få flere oplysninger om alle mulighederne.
 3. Google Translate's oversættelser er virkelig ikke altid så gode. Vores er meget bedre. Især fordi de også kan kontrolleres og forbedres af en korrekturlæser. Du kan enten hyre en gennem os eller finde en selv.
 4. En Google Translate-knap på dit websted ser ret uprofessionelt ud.
 5. Med et klonet websted via Clonable kan du annoncere med dette websted (og dermed dette udenlandske domæne) eller anvende markedsføringsstrategier, hvilket ikke er muligt med Google Translate.
add remove Jeg har en webshop, virker det også?

Ja, det er det! Der er allerede flere kunder, der har brugt Clonable til at klone deres webshop. Det fungerer på samme måde og lige så godt som for en blog eller en informationsside. Der findes endda specifikke erstatninger til webshops, som hjælper med at øge konverteringen. Du er velkommen til at spørge om dette.

add remove Skal jeg have nogen teknisk viden for at klone et websted via Clonable?

Nej, du behøver ikke nogen særlig viden for at arbejde med Clonable. Backend-systemet er enkelt og nemt at bruge. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os. Hvis du ønsker det, kan du også vælge at få værktøjet konfigureret af Clonable.

add remove Kan et websted klones?

Ja, i princippet kan alle websteder klones! For en klon med oversættelse er der kun få undtagelser, hvor det ikke er muligt at oversætte alt korrekt. Indlæsning af dynamisk indhold er endnu ikke altid muligt. Dette sker oftere med webshop-systemet Shopify, for eksempel.

add remove Kan jeg også få min klon konfigureret af Clonable?

Det er meget nemt at konfigurere Clonable -klonen selv. Men hvis du gerne vil have den konfigureret, er det også muligt. Vi kan hurtigt og effektivt optimere dit klonwebsted til det land, der skal nås. Kontakt os venligst for at få flere oplysninger om omkostningerne.

add remove Kan jeg linke til en anden konto til f.eks. Google Analytics, Doofinder, Google Search Console eller andre søgemaskiner?

Ja, du kan nemt oprette dette. Dette er dog ikke altid tilrådeligt med webshops, da transaktionerne foregår på den oprindelige konto.

Instruktioner: Instruktioner følger.

add remove Hvad er forskellen mellem at omdirigere et websted til mit nuværende websted og kloning af et websted?

Nej, at linke en side er ikke det samme som at klone med Clonable. Når du kloner siden, har du den fordel, at du kan tilpasse siden til landets eller regionens udseende og nøgleord. Dette sikrer, at dit websted bliver bedre fundet af søgemaskinerne, og at kunden føler sig mere hjemme på dit websted.

Ofte stillede spørgsmål - anmodninger om kloning

add remove Hvor lang tid går der, før min klon er klar?

Inden for 10 minutter er klonen allerede oprettet (oversat) og klar til brug. Ofte tager det dog længere tid, før webstedet er tilgængeligt i hele verden på grund af DNS-ændringer. Desværre har vi som Clonable ingen indflydelse på den tid, som dit it-firma har brug for til at opsætte sprogmærkerne korrekt. Du kan dog allerede nu begynde at gennemføre de første ændringer. Vi tager højde for en uges leveringstid.

add remove Hvad er omkostningerne ved et klonet websted?

Prisen for et Clonable -websted afhænger af de oversættelser, som dit websted kræver. Hvis dit websted ikke har brug for oversættelser, er prisen €50,- pr. måned pr. websted. For websteder med oversættelser, men ikke mange sider, er prisen € 75,- pr. måned pr. websted/pr. sprog. Og for websteder med flere sider er prisen € 200,- eller € 300,- pr. websted / pr. sprog. Vi kan naturligvis altid aftale en passende tilpasning, når der købes flere kloner på samme tid. Du skal muligvis tage højde for et ekstra opstartsgebyr, fordi der skal laves mange oversættelser på en måned, og det månedlige antal tegn er ikke tilstrækkeligt til det. Du kan finde flere oplysninger på vores prisside.

add remove Hvilke oplysninger er nødvendige for at anmode om en klon?

Først og fremmest skal vi vide, hvad domænenavnet på det klonede websted skal være, hvilket CMS-system dit websted kører på, og hvilket sprog du ønsker at klone dit websted til. I princippet kan vi så gå i gang med arbejdet næsten med det samme.

Ofte stillede spørgsmål - Back-end Clonable

add remove Hvordan arbejder jeg i backenden af det klonede websted?

Det klonede websted har ikke sin egen back-end, da det kun er en live-kopi af frontend'en. Alle ændringer i backend-delen af det oprindelige websted vil automatisk blive vist på den oversatte klon. Hvis dukun vil foretage ændringerpå det klonede websted, f.eks. tilføje nøgleord eller ændre logoer, kan du justere dette i menuen på Clonable.

add remove Hvad kan jeg ændre i backend?

Med Clonable kan du nemt tilpasse næsten alt på dit websted. For at lokalisere dit websted kan du nemt justere følgende ting:

 • (Søg) ord
 • Billeder
 • Vis eller ikke vise tekster
 • Logos
 • UPS'er
 • Indstillinger for præferencer:
  • Betalingsmetoder
  • Afsendelsesland
 • URL'er
 • XML-feeds
 • osv.

Ofte stillede spørgsmål - Sammenkobling af konti

add remove Hvordan linker jeg min Google Analytics-konto?

Der følger en vejledning til at forbinde din Google Analytics-konto. For webshops er det godt at vide, at vi foretrækker at måle konverteringer i den samme analysekonto som den oprindelige webshop.

add remove Hvordan forbinder jeg Google Search Console med mit klonede websted?

Du kan tilføje et klonet websted til din Google Search Console på samme måde som for dit normale websted.
Tilføj poperty → indtast domænenavn eller URL

Mit spørgsmål er ikke medtaget, hvad skal jeg gøre?

Er dit svar ikke blandt de ovenstående spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os nedenfor. Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+31 492 77 52 69), via e-mail (info[@]clonable.net) eller ved at bruge nedenstående kontaktformular.