🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

E-handel i Belgien

Har du et hollandsk websted og ønsker at tage det med til udlandet? Et godt første skridt er at udvide til vores sydlige naboer og starte med e-handel i Belgien. I 2021 var 55 % af e-handlen et køb i udlandet, heraf 34 % i Nederlandene. Så det giver bestemt mening at tilbyde dine produkter eller tjenester også i Belgien. Da de taler det samme sprog, behøver du ikke oversætte dit websted. Du skal dog være opmærksom på visse udtryk: "showroom" er f.eks. "toonzaal" på flamsk, og "sale" er det, de kalder "solden". Takket være disse små ordændringer vil de belgiske søgemaskiner også opfatte dit websted. Der er dog nogle forskelle mellem den nederlandske og den belgiske kunde. På denne side kan du læse om belgiernes online-købsadfærd.

Top 3 over udenlandske online-køb:
  1. Nederlandene

  2. Frankrig

  3. Kina

De 3 største produktkategorier:
  1. Beklædning og sko (29%)

  2. Elektronik (16%)

  3. Skønhed og sundhed (15%)

Top 3 over foretrukne betalingsmetoder:
  1. Betalingskort (34%)

  2. Kreditkort (25 %)

  3. Digital tegnebog (Paypal, Allpay; 24%)

Tal: Grænseoverskridende undersøgelse af e-handelskunder udført af International Postal Cooperation (IPC)

Betal og send til Belgien

I Belgien foretrækker folk at betale med betalingskort. Men iDeal er ikke kendt der. I stedet bruger de Bancontact som en elektronisk betalingsmetode. Så hvis du ønsker at bringe dit websted til Belgien, er det vigtigt, at du tilføjer denne betalingsmetode til webstedet.

Til forsendelse kan du normalt bare bruge det hollandske postvæsen. Faktisk finder belgierne det vigtigt, at vi blot leverer deres pakker gennem det velkendte PostNL-netværk med dets service. Da de kender dette firma, skaber det tillid, når du sender dine produkter med PostNL. Denne tillid bidrager igen til sandsynligheden for, at folk vil købe noget fra din hjemmeside.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: