🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

Turisme

International destinationsmarkedsføring uden besvær.

Prøv gratis
Overskrift for turisme

Fremhæv region eller by

International bymarkedsføring / destinationsmarkedsføring

Vil du tiltrække flere udenlandske turister? Det første skridt er at gøre din hjemmeside tilgængelig på det sprog, de ønskede besøgende taler.

Findbarhed
Oversættelse af din hjemmeside vil gøre den lettere at finde i dit målland. Søgemaskinerne i det pågældende land vil indeksere din hjemmeside.
Mål
Tal dine gæsters sprog. Turister vil gennem en oversat hjemmeside se, at du tager dem alvorligt, hvilket også vil få dem til at overveje din destination mere seriøst som et rejsemål.
Fremme begivenheder
Med hensyn til vedligeholdelse er det enormt tidskrævende og dyrt at oversætte begivenheder manuelt. Med Clonable er alle events altid oversat, så turisterne bedre kan besøge dem. Og det er jo det, det hele handler om, ikke?
Fremhæv region eller by

Campingpladser og hoteller

Arrangerer også bookinger fra udlandet

Ved at tilbyde din hjemmeside på andre sprog, kan alle turister forstå informationen om dit ophold.

Information
Tilbyd nyttig information om dine faciliteter på alle sprog. På den måde kan alle gæster læse, hvad dit overnatningssted har at byde på.
På ét sted
Uanset hvilket sprog den besøgende bruger til at booke, modtager du fortsat alt på din egen platform på det sprog, du foretrækker.
Campingpladser og hoteller

Attraktioner og begivenheder

Formidl dine oplysninger til alle gæster.

Der er tydeligvis meget at fortælle om dit museum, park, event eller attraktion. Sørg derfor for, at alle gæster får den rigtige information på det rigtige sprog.

Information
Parkering, tilgængelighed, husregler og meget mere er naturligvis uundværligt for alle besøgende. Clonable hjælper dig med at sikre, at alle besøgende rent faktisk kan forstå disse oplysninger.
Det rigtige budskab
En baggrundshistorie, en fortsættelse eller en kommentar kan være uvurderlig sammen med dine billeder. Så sørg for, at alle kan blive beriget af dem!
Attraktioner og begivenheder

Prøv det gratis nu!

Lav din første klon inden for 5 minutter.

Er du klar til at komme i gang?

Opret din konto, og lav din første klon med det samme! Ingen betalingsoplysninger kræves.

Foretrækker du at modtage en demo?

Anmod om din personlige demo uden forpligtelse via vores kontaktformular.