🎉 Vi har lanceret vores nye WordPress-plugin! Download nu

E-handel i Det Forenede Kongerige

Efter Brexit er du måske i tvivl om, hvorvidt du vil ekspandere i Storbritannien. Hvad med reglerne? Hvad ønsker de britiske kunder? Hvordan fungerer forsendelse? Hvad skal du være opmærksom på? I dette blogindlæg kan du læse mere om det britiske marked, de britiske kunders købsadfærd og forsendelsesmuligheder. 9 % af e-handlen i Storbritannien involverede et køb fra udlandet, men 26 % er villige til at betale mere for hurtig levering. Så hvis du kan garantere hurtig levering, er det helt sikkert interessant at komme ind på det britiske marked. Med hjælp fra Clonable er din engelske hjemmeside eller engelske webshop lavet på ingen tid.

Top 3 over udenlandske online-køb:
  1. Kina

  2. USA

  3. Tyskland

De 3 største produktkategorier:
  1. Beklædning og sko (29%)

  2. Skønhed og sundhed (21%)

  3. Elektronik (16%)

Top 3 over foretrukne betalingsmetoder:
  1. Betalingskort (31%)

  2. Kreditkort (30 %)

  3. Digital tegnebog (Paypal, Allpay; 29%)

Tal: Grænseoverskridende undersøgelse af e-handelskunder udført af International Postal Cooperation (IPC)

Forsendelse til Storbritannien

Siden Brexit er der ikke længere fri bevægelighed for varer mellem EU og Storbritannien. For e-handel i Storbritannien betyder det, at forsendelser skal håndtere moms og eventuelle importafgifter. Det påvirker ikke kun dig som afsender, men også modtageren. Heldigvis tilbyder mange pakketjenester hjælp. Med PostNL kan du f.eks. vælge to løsninger, så du bare kan fortsætte med at sende til Storbritannien: Enten betaler modtageren momsen og importafgifterne, eller også gør du som afsender. Der er også ting, du selv skal ordne, såsom at registrere dig hos de britiske skattemyndigheder, da briterne har deres egen moms, og ansøge om et EORI-nummer. For mere information har PostNL en praktisk køreplan, du kan følge.
Over 57% af briterne genbruger deres emballage, så husk at bruge bæredygtig emballage, når du sender til Storbritannien.

Har du stadig spørgsmål?

Så udfyld formularen nedenfor.

Relaterede blogs: